Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miben kellene változtatnia...

Miben kellene változtatnia Magyarországnak?

Figyelt kérdés
Én így kezdeném: Új kormányt, ki a romákkal, le a homoszexualitással!
2010. dec. 4. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már az integrálást...egyáltalán nem akarnak integrálódni.Mária Teréziának sem sikerült valami hú de jól,azóta meg nem két év telt el,most is ugyan olyan csürhe a nagy része...Egyszerűen vasszigorral kellene rájuk lesúlytani ha bűnt követnek el és nem sajnáltatni őket,hogy jaj szegényeknek így szar úgy szar.A melegek meg csinálnak amit akarnak,de ne vonuljanak fel egy szál f..ban.
2010. dec. 5. 13:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Első pont az nem tökéletes, inkább új pártokat kérnék.

Romákat ne dobjuk ki, mert akkor megcsappanna a létszám. Viszont a Talio elvet kivetném, és ezután a cigány szót a "muskénum"-mal helyettesíteném (tanult emberek tudják mit jelentenek).

A harmadik ponthoz szerintem senkinek semmi köze. Ne legyen gyerekük és ne vonuljanak fel, aztán nekem tökmindegy mit csinálnak.

2010. dec. 5. 17:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak:

Én is így értettem a felsorolásom legutolsó szavát. Ne fogadhassanak örökbe gyereket és ne vonuljanak fel.

2010. dec. 6. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!