Miben kellene változtatnia Magyarországnak?
"ki a romákkal, le a homoszexualitással!"
Le az ilyen életellenes feszült nácikkal!
Új kormányt? Nem elég, hogy új legyen. Idén is lett új kormányunk, tavaly is, mégsem változott tulajdonképpen semmi.
Ki a romákkal? Hát igen. Saját országot nekik, ahol magukról gondoskodnak. Ne élősködjenek rajtunk.
Le a homoszexualitással? Hát nem tudom. A hálószobában szerintem csináljon mindenki, amit akar. De az utcán azért ne vonuljunk anyaszült meztelenül, egy szál rózsaszín Bibliával eltakarva feleslegesnek tartott testrészünket, és a távolnézőben se prezentáljuk felül a köcsögöket.
Az emberek mentalitásán kellene változtatni. A skandinávok sem véletlenül élnek olyan jól, ott nem foglalkoznak azzal, hogy a másik milyen neművel bújik ágyba, melyik pártra szavazott, vagy milyen a bőrszíne, vallása. Így megszűnne az a széthúzás, ami szerintem K-Eu-n kívül sehol máshol nem ilyen durva.
Az adózási kedvet is növelni kéne, de ezt csak úgy lehet, ha tudjuk, hogy a pénzünk oda kerül, ahova kell és nem a szocializmusból ittragadt elvtársak zsebébe.
Élhető, zöld ország kellene, ahol nagy a szerepe a megújuló energiának és az újrahasznosításnak.
„A skandinávok sem véletlenül élnek olyan jól, ott nem foglalkoznak azzal, hogy a másik milyen neművel bújik ágyba”
Érdekes lenne ha pont ezen múlna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!