Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki az a Wikileaks? Mit akar...

Ki az a Wikileaks? Mit akar tenni?

Figyelt kérdés

most olvastam ezt a cikket

[link]

több róla szóló cikk is van ezen az oldalon?

mit akar azzal elérni, hogy kiszivárogtatja a titkos dokumentumokat?

mi ebbe neki a plána, ha úgyis elfogják

vagy miért nem zárták már rég be

ki a kutya fül ez az ember, hogy nem bírnak vele?

2010. nov. 30. 13:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

nagy botrány van sőt lesz ezekből a kémkedős ügyekből sokkal nagyobb mint a korábbiakról

én pl ezt a "civileket öltek az amerikaiak" féle esetet nem is tartottam nagy durranásnak mert ugyan már ott abban a térségben ki a civil és ki az ellenséges katona?ott nem olyan egyszerű a képlett mint európai harctereken hogy zászló alatt felvonulnak a katonák egyenruhában a civil lakosság pedig bezárkózik otthon.ott mindenki potenciális ellenség a kérdés csak az hogy van e nála fegyver vagy sem-ránézésre nem mindig lehet látni...

2010. dec. 7. 00:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
egy egy úgynevezett "whistleblower" site ami titkos meg bizalmas információkat közöl,általában bennfentes személyek közreműködésével.Az iraki meg afghanisztáni háborúkról közölt temérdeknyi titkos infót most meg az amerikai követségekről eljuttatott diplomáciai üzeneteket közli,én egy párat elolvastam,sztem egy átlagembernek semmit nem mondanak,meg nagy államtitkokat senki ne várjon, mindenesetre a feszültséget jól lehet vele növelni bizonyos országok között,leginkábbb közel-keleti
2010. dec. 7. 10:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

ha nem értesz angolul, itt van magyar felirattal

http://www.youtube.com/watch?v=c-dPQcMfhlc

miért kéne szerinted bezárni Assanget? komolyan azt hiszed az jelentene bármit? lol ez egy mozgalom, a világ legjobb hackereinek forradalma a cenzúra ellen. a kormányok, politikusok pánikba estek, nekik van félnivalójuk, nem a kiszivárogtatóknak. amit kiszivárogtat a wikileaks azok mind leellenőrzött hiteles információk, a puszta színtiszta igazság, a hatalmon levők mocskos kis ügyei amit el akarnak titkolni előlünk a nyilvánoság elől bármi áron.

2010. dec. 31. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!