Ki az a Wikileaks? Mit akar tenni?
most olvastam ezt a cikket
több róla szóló cikk is van ezen az oldalon?
mit akar azzal elérni, hogy kiszivárogtatja a titkos dokumentumokat?
mi ebbe neki a plána, ha úgyis elfogják
vagy miért nem zárták már rég be
ki a kutya fül ez az ember, hogy nem bírnak vele?
nagy botrány van sőt lesz ezekből a kémkedős ügyekből sokkal nagyobb mint a korábbiakról
én pl ezt a "civileket öltek az amerikaiak" féle esetet nem is tartottam nagy durranásnak mert ugyan már ott abban a térségben ki a civil és ki az ellenséges katona?ott nem olyan egyszerű a képlett mint európai harctereken hogy zászló alatt felvonulnak a katonák egyenruhában a civil lakosság pedig bezárkózik otthon.ott mindenki potenciális ellenség a kérdés csak az hogy van e nála fegyver vagy sem-ránézésre nem mindig lehet látni...
ha nem értesz angolul, itt van magyar felirattal
http://www.youtube.com/watch?v=c-dPQcMfhlc
miért kéne szerinted bezárni Assanget? komolyan azt hiszed az jelentene bármit? lol ez egy mozgalom, a világ legjobb hackereinek forradalma a cenzúra ellen. a kormányok, politikusok pánikba estek, nekik van félnivalójuk, nem a kiszivárogtatóknak. amit kiszivárogtat a wikileaks azok mind leellenőrzött hiteles információk, a puszta színtiszta igazság, a hatalmon levők mocskos kis ügyei amit el akarnak titkolni előlünk a nyilvánoság elől bármi áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!