Ha egy cigány megüt, vagy piszkál és én visszaütök, akkor miért én vagyok a hibás?
Nekem nem lehet visszaütni, mert az törvénybe ütköző,-és még én leszek a hibás, hogy hogy mertem megütni, de ő bármikor bánthat? Hogy is van ez?
17/L
nemtudom ki járt már Bécsben,illetve egyéb helyeken/ gondolom hogy sokan/,de ott szó szerint KUSS van a cigányoknak.
és nekik miért is bántó ha valaki "cigány"-nak hívja őket?-miért is vannak ezen felháborodva?
Elvileg ők mondják azt:-"ÉN CIGÁNY VAGYOK"!
ja és tudtátok hogy a cigány a cigány nyelvben nincs múlt,és jövő idő?
bocs hogy nem a kérdésre írok,de ez most csak így jön,és nem vita fórumot akarok,de már egy kicsit sok belőlük.
Mindig csak jelen időben beszélnek.
Nekem fura volt mikor ezt mondták nekem.
Ja és mondj már mégegy olyan népet amelyik soha semmilyen háborúban nem vett részt???
Hát ez a CIGÁNY!
"Ja és mondj már mégegy olyan népet amelyik soha semmilyen háborúban nem vett részt???
Hát ez a CIGÁNY!"
Ezt cáfolom, sok megemlékezésben olvasható, hogy sok cigány vett részt a 2. világháborúban, még BP ostrománál is. Viszont egy-két helyen meg van említve az is, hogy azért nem nagyon jeleskedtek, ha tudtak, akkor dezertáltak. Csak az igazságosság kedvéért azokért, akik tényleg becsülettel harcoltak.
ok értettem!!!
akkor ebben neked van igazad,de még mindig velük van a legnagyobb gond a 21.században.!akkor szerintem ebben egyetértünk
hm:D jót nevettem ezen 100%-ban igazad van.Az egyik vég sse jó,és mi vagyunk a közzéppont akik mind a cigányt és a politikusokat fizetjük.Hol itt az igazság,ha egyáltalán létezik ma már?Mégis mindig mi vagyunk a sz@rban,komolyan múltkor panaszkodott nekem egy cigány nő,most vár gyermeket,nem tudja megvenni a lakást 2000000 Ft-ért a 8.ker.-ben mert tavaszig lefagyasztották a szükséglakásokat,megvette volna a 1,5 szobás lakást /fürdő,wc,nappali,konyha,egy db bútort nem kellet volna beleraknia/és mellette 10000 ft bérleti díj.
Én csak ámúltam,és bámúltam.
Én például a barátnőmmel (vagyis inkább csak épp akkor serettünk egymásba) voltam egy tóparton mikor meglátott minket 10 cigány és elindultak felénk. Mivel nem az a Fideszes cigányvédő vagyok aki életében nem látott még cigányt csak mondja hogy á dehogyis veszélyesek csak nagy a nácizmus magyarországon mondtam neki hogy fusson ahogy bír. Szerencsére elég gyorsan el tudott menekülni akkor minden indok nélkül hasba rúgtak majd lefogtak és ütni kezdtek. Utána meg az egyik krumpliorrú roh*dék azt mondta hogy legközelebb eltörjük a kezeidet ha nem adod oda a csajt. Aztán beledobtak a tóba meg kavicsokat dobtak utánam.
Következtetés: Ha visszaütök holtan dobnak a tóba...
Következmények: 10ből 2-t elkaptak volna, 5-en meglógnak, 3-at felmentenek és még a jobbik eset ha nem engem neveznek ki provoktátornak!
Utána hála az égnek elköltöztünk onnan mindketten még ma is együtt vagyunk pedig ez 2 éve történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!