EZ miért volt a híradóba?
nem hallottam csak ezt láttam idézőjelbe kiírva
"Háború szélén"
miről beszéltek pontosan??
ki nézte?
mert én nem szoktam nézni, csak a tv fel volt csukva és le volt némítva, de amire észrevettem már vége volt
Ja meg azt sem vágom, hogy 2010-ben miért Nostradamus jóslataira alapozzátok a jövőbeli elképzeléseiteket?
Olyan homályos dolgokat "jósolt" meg amiben bármit be lehet magyarázni.
Nem hogy Stephen Hawking, de még Barack Obama és tárt pofával röhögne ki titeket!
59 %-s ma 19:11
végre valaki leírta az igazat!
"Úgy, hogy Észak Korea miatt lehet, hogy hitőr."
de az én kérdésem még mindig az, hogy mi köze ennek a világhoz?
pl Mo-hoz?
"Amúgy Észak-Korea mellett ott áll pl. Kína, mint a nagyfőnök."
Milyen nagyfőnök? Kína egy kapitalista ország, a komcsi felszín alatt, aki csak azért támogatja É-Koreát, hogy "puffer zóna" legyen Kína és a nyíltan nyugatias D-Korea között.
Kína gazdasága nagyban függ az USÁ-étól is, hisz az USÁ-ban vásárolják meg a legtöbb "Made in China" cuccot, USA-beli elektronikus alkatrészek összeszerelésére.
Bolond lesz Kína csak azért É-Korea állni egy tényleges háborúban "mer ő is kommunista"
"én értelems választ akartam, erre meg itt jöttök a 3. világháborúval
az most meg hogy jön ide?"
Úgy hogy nem a második következik. Vágod? :)
"de a világháború az arról szól, hogy a világ háborúzik nem?"
Aham, és mivel? Egy másik világgal? :D
"Mégis ki állna Észak-Korea oldalára? "
Magyarország és Oroszország.
""Mégis ki állna Észak-Korea oldalára? "
Magyarország és Oroszország."
Mi miért állnánk É-Korea oldalára? Mert a Jobbik utálja a nyugatot. Attól függetlenül az emberek nagy része nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!