EZ miért volt a híradóba?
nem hallottam csak ezt láttam idézőjelbe kiírva
"Háború szélén"
miről beszéltek pontosan??
ki nézte?
mert én nem szoktam nézni, csak a tv fel volt csukva és le volt némítva, de amire észrevettem már vége volt
"A harmadik világháború itt áll a küszöbön. Csak te sosem figyelsz."
Ez jó volt. " Csak te sosem figyelsz"
ez jó volt?
én értelems választ akartam, erre meg itt jöttök a 3. világháborúval
az most meg hogy jön ide?
de a világháború az arról szól, hogy a világ háborúzik nem?
lehet hülye felfogás de benne van a nevében VILÁG
de Észak és dél Korea nem az egész világ:)
Miért rémüldöztök egyből "Harmadik Világháború itt áll a küszöbön" meg hasonló gondolatokkal?
Mégis ki állna Észak-Korea oldalára?
Ha az USA és D-Korea közösen lerohanja É-Koreát, az nem "Harmadik Világháború" hanem invázió...
"ez jó volt?
én értelems választ akartam, erre meg itt jöttök a 3. világháborúval
az most meg hogy jön ide?"
Úgy, hogy Észak Korea miatt lehet, hogy hitőr. Bár szerintem inkább csak egy kisebb háború.
A jó válasz amit a 2.ban írtam.
"Az Észak Koreaiak fel vannak háborodva, mert miután megtámadták Dél Koreát, Dél az USA-val együtt hadgyakorlatozik."
És Dél-Korea minek hadgyakorlatozott a támadás előtt a Jonpjong-szigeten, ami hivatalosan katonailag semleges terület a két ország között? Számomra ez nyílt provokációnak számít Dél-Korea részéről.
Amúgy Észak-Korea mellett ott áll pl. Kína, mint a nagyfőnök.
Nem gondolod, hogy ha olyan könnyű lenne legyőzni Észak-Koreát, akkor már az USA rég megtette volna a csatlósaival együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!