A koreai krízis célja az USA, az EU, és a nyugati kultúra világuralmának megszilárdítása?
Belegondoltatok abba, hogy hogyha a mostani koreai krízisből Észak-Korea úgy kerül ki, hogy a kormánya összeomlik, akkor nem lesz ország a bolygón aki ellenáll az USA, az EU és a nyugati kultúra világuralmának?
Ezt nem értem meg a nyugati kultúrában. A világ legemberibb, legtoleránsabb kultúrájának mutatja be magát, de gyakorlatban semmit sem változott Kolombusz kora óta, még mindig a világ többi részének gyarmatosítása és nyugatiasítása a célja.
Tegnap több ország is felszólalt Észak-Korea ellen, a legfélelmetesebb és legbosszantóbb Izrael provokatív, demagóg és imperalista felszólalása volt, aki azt mondta:
"the world must stop the crazy regime in North Korea." vagyis "A világnak meg kell állítania az őrült kormányt Észak-Koreában"
Mi ez, ha nem az emberek képébe ordító bizonyíték arra, hogy a "politikailag korrekt beszéd" felszíne alatt a nyugati kultúra semmit sem változott 1500 óta?
észak koreában éhinség és diktatúra van ahol ha rosszat mersz mondani elküldik a családodat munka/halál táborba
nem hiszem h olyan jó lenne ez bárkinek a kommunista párt fejesein kívül akik úgy élnek mint a királyok
Am meg nem igaz h mindenki a nyugati kultúra "szolgája", Kína meg india épp most fejlődik egyre nagyobb hatalommá, és attól hogy eljut oda a nyugati technológia még a saját céljaikra használják...
Am meg ORroszok is csak az elmult kb 15 évben olyan nagy barátai amerikának
""the world must stop the crazy regime in North Korea." vagyis "A világnak meg kell állítania az őrült kormányt Észak-Koreában"
Mi ez, ha nem az emberek képébe ordító bizonyíték arra, hogy a "politikailag korrekt beszéd" felszíne alatt a nyugati kultúra semmit sem változott 1500 óta?"
Szerintem Észak-Korea nem korrekt! Semmilyen értelemben! Nem tudom mi a bajod ezzel a kijelentéssel! De ha ennyire utálod a jelenlegi kultúrát talán befogadnak Kim Dzsong Il-ék! ;-)
Észak-Korea szemében mi vagyunk a "betegek", hiszen az egész kultúránk a pénzre alapszik, semmibe nézzük a fizikai munkát, a gyerekek nem szervezünk államilag olyan szabadidős programokat, amiben tanulhatnak, és az állam nem gondoskodik az emberekről a közéletben.
Hűha, egy újabb dühödt kommunista munkásparaszt! KÖLTÖZZ ODA! -.-
Az állam ne nyelje le a kajád helyetted? -.-
"Ha ugyanis a két Korea egymásnak esik, az északiak tutira fognak atomot használni, mivel jó sok maradt rájuk a ruszkiktól, a Szovjetunió szétesése után."
nekem meg sok maradt a nagyi befőttjéből!
úristen -.-
Hogyne tartoznánk a nyugati kultúrkörhöz? Olyan nincs, hogy kelet-európai-ázsiai, ugyanis a kelet-európai kultúra és az ázsiai két egymástól merőben különböző dolog.
Senkinek semmi gondja nem lenne Észak-Koreával, ha nem lenne náluk hatalmas nyomor és elnyomás, és nem fenyegetőznének egyfolytában. Nem azért fordult ellene mindenki, mert elzárkózik. Ott van például Bhután, szintén egy teljesen zárt állam a Himalájában, mégsincs senkinek semmi baja vele. Ez a kontinens szétválasztás meg úgy baromság ahogy van. Mégis hogy gondoltad ezt?
Úgy gondolja, hogy a diktatúrák jobbak, mint a demokráciák!
Láthatod, hogy mi jár barátunk agyában, tehát ne csodálkozz az eszmefuttatásain!
"Nem feltétlenül "életetem" Észak-Koreát, csak jelenleg egy ország sincs a világon aki ennyire el meri zárni magát a többitől, úgyhogy az is jobb a semminél.
Egyébként a legjobb az lenne szerintem, hogyha minden kontinens és kultúrális egység elzárná magát a többi kontinenstől és egységtől egy vasfüggönnyel, aztán minden kontinensen alakuljanak ki ottani hagyományok és életszemlélet szerinti kormányok, országok, anélkül, hogy más kontinens és egység interferenciája hatna rá."
Neked agyadra ment a fajelmélet!
Amúgy a kérdésedre visszatérve: Miért állna érdekében Észak-Koreának az, hogy az "imperialista mocsok" tovább terjedjen?
Túl sok konteót olvasol! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!