Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért tagadnak ki minket?

Miért tagadnak ki minket?

Figyelt kérdés
Én Skinhead vagyok, és folyamatosan azt mondják skinekről hogy tudatlan,senkiháziak... De ezt nem tudja senkise miért, talán azért mert 3as tanulmányi átlaga van? De nézzük csak, ők elolvassák és megveszik a 4000ft-os Mein Kampfot, Kurt Rieder zsidókról írt és a náci ideológiáról szóló könyveit megveszik és elolvassák. Ők a cigányok elé bemer állni, mert nem félti a bőrét, míg a többi panelkutya bent gubbaszt és nézi a zsidó tv-t(tv2,rtl) Vagy talán nem akarja nézni azt hogy lassan a kissebség van a többségben. Kérdem én, miért ítélnek el?!
2010. nov. 10. 14:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azt amit itt is írtál, hogy " zsidó terjesztett hír". Tehát ha valaki mond valamit és az nem passzol a jobbik, kuruc.info vagy a gárdához, az máris zsidó hír. És ezt az állandó rasszizmust. Én is ismerek cigányt, de teljesen normális. Meg ha valaki zsidó máris gonosz, stb. Ezt a hülyeséget, hogy árja faj. Beleolvastam a mein kampfba és elröhögtem magam.

Az, hogy az rtl és a tv2 zsidó adó, hogy lehet bizonyítani. Mert eredetileg külföldi adók ezért már csak szar lehet. Tipikus jobbik.

Ha véleményt kellene mondani akkor az m1, m2, duna, echo a szarok. Csak szar filmeket tudnak adni. Most a tv2 és rtl is adhatna magyar filmeket, de meg kell mondani, hogy a külföldi filmek jobbak. (van 1-2 magyar kivétel)

2010. nov. 10. 17:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Itt nem a film a lényeg... Hanem amit leadnak például hírben, nem az a lényeg, hanem hogy dundika válik... És nem például hogy valamelyik tudós észrevette hogy ez meg az történik ha keverik a Brommal... Meg hogy mit lehet ebből kihozni
2010. nov. 10. 18:18
 13/15 anonim ***** válasza:

"Hanem amit leadnak például hírben, nem az a lényeg, hanem hogy dundika válik."

A hírt a hírek adják. A válást pedig a "celeb műsorok".(nem tudom a nevüket)

"És nem például hogy valamelyik tudós észrevette hogy ez meg az történik ha keverik a Brommal"

Erre van a Discovery. Gondolom te se egész nap kémia kísérleteket néznél.

2010. nov. 10. 18:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Elolvassák a Mein Kampfot???

Na ne! Ez kizárt. Töri szakon az erre specializálódott 50 éves professzor is bevallotta, hogy még egyszerűen nem volt képes elolvasni végig (pedig tucatszor elhatározta magát) és nem is hallott olyanról, aki valóban elolvasta volna.

Amúgy lehet kapni? Mert én még ott tartok, hogy bolti forgalomba nem hozható, csak kutatási céllal érhető el bizonyos helyeken.

2010. nov. 26. 17:42
 15/15 anonim válasza:
Talán azért mert leborotválod a fejed, a haverjaiddal felveszed az acélbetétest, és nekimentek egy éppen arra járó cigány embernek, csak mert cigány, és lehet kevesebb bűnt követett el az életben mint te. Előttem jól irta valaki, te a saját haverjaidnak nekimész ha kicsit jobban megőrültél a sok piától, míg a cigány megvédi azokat akik hozzá tartoznak. Azért mert te kifejezetten a zsidóságot, és a cigányságot utálod, már lehet következtetni hogy tudatlan vagy. Szerintem magyar állampolgár vagy, vagy elvileg tudsz magyarul(habár ez a leveledből nem derül ki) ezért nem a németeket kellene utánozni, főleg nem egy rég halott diktátort. Ha lenne valami célod azon kívül hogy verekedsz a haverjaiddal, és gyűlölködsz talán nem tagadnának ki téged. Amit adsz, azt kapod az élettől, és remélem hogy egy ilyen állat mint te és a haverjaid, amikor egyedül lesztek szembekerülök azzal a cigánnyal akit egyszer már csoportosan megvertetek, és az a cigány ott lesz a rokonaival, és olyan szinten szétveri azt a bőr fejedet, hogy ott is maradsz vérben fagyva. Nah azt hiszem kimerítően válaszoltam. csövi
2010. nov. 30. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!