Miért tagadnak ki minket?
Kurt Rieder? Ne nevettesd ki magad ilyen szenny írókkal...
Egyébként ha bunyóról van szó, a skinheadek jellemzően olyanok mintha fehér ember bőrében lévő cigányok lennének. Szigorúan csak csoportosan, 1 v 1, vagy a legenyhébb számbeli fölény ellen már csak lapítani tudnak.
15:17-es vagyok.
Nem zsidó írásokból veszemh,hanem megtapasztaltam már,igaz még verekedés nem volt de szóltak már be.Persze vannak skinhead barátaim is nekik pedig semmi bajuk sincs velem.(nem vagyok se cigány se zsidó se b*zi.)
Nem a saját bajtársának megy neki, hanem a mit sem sejtő embereknek. Eddigi három esetem ezzel:
A metrón kinézett 3 szkinhead, az egyik odaült mellém, sörrel a kezében, és kóstolgatott, hogy kérek -e verést, meg hogy mi van köcsog(nyilván az öltöny zavarta őket). Aztán egy másik azért akart nekem jönni, mert beálltam a villamosmegállóba, és ránéztem. Szerencsére volt ott rendőr.
Végül pedig az egyik egyszerűen felborított egy tüntetésre tartván, persze ez is sörrel a kézben. Cigányoktól nem szenvedtem el ilyeneket, mint ezektől a férgektől. Rosszabbak, mint a cigányok, mégis azt hirdetik, hogy jobbak, hazaszeretők. Ha választani kell a zsidók és a skinheadek között, akkor ezerszer is inkább a zsidók.
Azért, mert nem tudjátok használni a saját anyanyelveteket!
Legalább az igeidőket megtanulhatnád kopasz polgártárs! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!