Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért tagadnak ki minket?

Miért tagadnak ki minket?

Figyelt kérdés
Én Skinhead vagyok, és folyamatosan azt mondják skinekről hogy tudatlan,senkiháziak... De ezt nem tudja senkise miért, talán azért mert 3as tanulmányi átlaga van? De nézzük csak, ők elolvassák és megveszik a 4000ft-os Mein Kampfot, Kurt Rieder zsidókról írt és a náci ideológiáról szóló könyveit megveszik és elolvassák. Ők a cigányok elé bemer állni, mert nem félti a bőrét, míg a többi panelkutya bent gubbaszt és nézi a zsidó tv-t(tv2,rtl) Vagy talán nem akarja nézni azt hogy lassan a kissebség van a többségben. Kérdem én, miért ítélnek el?!
2010. nov. 10. 14:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
A skinhead maximum akkor áll be a cigány elé, ha az kisebb nála, és vele vannak a haverjai is. Egyébként a kérdésedben benne van a válasz is: mindenki utálja azt, akinek az élete csak a gyűlöletből áll, agresszív, intoleráns, másokat homályos indokok alapján megvető. Ráadásul a skinhead nem csak a zsidókat és cigányokat utálja, de nekimegy a saját fajtájának is ok nélkül, ha éppen nem bírja a piát. Ez olyan undorító, amit még egy cigány sem csinál a saját fajtájával.
2010. nov. 10. 14:20
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Azért néznek butának, mert buta vagy. Nem tudsz helyesen írni, és stílusosan fogalmazni, és kizárólag harccal, erőszakkal tudod elképzelni pl. a cigányokkal kapcsolatos problémák megoldását, de még azt is ostobán, az ő szintjüknél nem magasabban: odaállni eléjük, azt' jó nagyot bunyózni. Mer' mé' ne.
2010. nov. 10. 14:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom sem lenne a skinheadekkel ha nem mennének neki a saját honfitársainak mert nem tetszik nekik a feje..
2010. nov. 10. 15:17
 4/15 A kérdező kommentje:
Látom nem ismertek skinheadek, ez is csak zsidó terjesztett hír, nem megy a saját bajtársának a skinhead...
2010. nov. 10. 16:01
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Nagyobb fegyelmezettség kellene, különben mindig is balhés egyedekként néznek majd rátok. És ami még fontos lenne, minél nagyobb műveltség szerzése, testedzés, ezekkel ki tudtok emelkedni az átlagból. Ami viszont tényleg alap lenne, az a kulturált viselkedés, mert ha ész nélkül beleköttök mindenkibe, akkor kb. lesüllyedtek a cigányok szintjére.
2010. nov. 10. 16:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Kurt Rieder? Ne nevettesd ki magad ilyen szenny írókkal...

Egyébként ha bunyóról van szó, a skinheadek jellemzően olyanok mintha fehér ember bőrében lévő cigányok lennének. Szigorúan csak csoportosan, 1 v 1, vagy a legenyhébb számbeli fölény ellen már csak lapítani tudnak.

2010. nov. 10. 16:13
 7/15 anonim ***** válasza:

15:17-es vagyok.

Nem zsidó írásokból veszemh,hanem megtapasztaltam már,igaz még verekedés nem volt de szóltak már be.Persze vannak skinhead barátaim is nekik pedig semmi bajuk sincs velem.(nem vagyok se cigány se zsidó se b*zi.)

2010. nov. 10. 16:18
 8/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem a saját bajtársának megy neki, hanem a mit sem sejtő embereknek. Eddigi három esetem ezzel:

A metrón kinézett 3 szkinhead, az egyik odaült mellém, sörrel a kezében, és kóstolgatott, hogy kérek -e verést, meg hogy mi van köcsog(nyilván az öltöny zavarta őket). Aztán egy másik azért akart nekem jönni, mert beálltam a villamosmegállóba, és ránéztem. Szerencsére volt ott rendőr.

Végül pedig az egyik egyszerűen felborított egy tüntetésre tartván, persze ez is sörrel a kézben. Cigányoktól nem szenvedtem el ilyeneket, mint ezektől a férgektől. Rosszabbak, mint a cigányok, mégis azt hirdetik, hogy jobbak, hazaszeretők. Ha választani kell a zsidók és a skinheadek között, akkor ezerszer is inkább a zsidók.

2010. nov. 10. 16:19
 9/15 anonim ***** válasza:

Azért, mert nem tudjátok használni a saját anyanyelveteket!

Legalább az igeidőket megtanulhatnád kopasz polgártárs! -.-

2010. nov. 10. 16:29
 10/15 anonim ***** válasza:
Az összes eddigi válasszal egyet tudok érteni!Ilyen sem volt még :D
2010. nov. 10. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!