Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Svédországban a közbiztonság egyenlő a nullával és az EÜ ellátás is rosszabb, mint Magyarországon?

Figyelt kérdés

[link]

Eurostat felmérés alapja az Index cikkének.

A migránsterrorról meg ne is beszéljünk, napi szinten lövöldözés, robbantás, nemi erőszak. Ráadásul a Skandinávia elrabolt gyermekei című filmben az is kiderült, hogy pedofil melegek tesznek tönkre családokat és gyerekeket.

ma 09:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nekem nem nyílt meg a telex link. Most sikerült megnyitni, a VPN újraindításával. Ezért előbb azt hittem, ez még a tavalyi eset. Ha ma is történt ilyen? Az mit bizonyít? Mikor volt az előző eset? 2 hónapja. Az azt megelőző? Vagy egy évvel előtte. A tavalyi müncheni eset migráns volt? Nem, mert egy majdnem 20 éve ott élő orvos. Ezt a mostani müncheni esetet migráns művelte? Nem derült ki.

Az index cikkben egy jobboldali lap cikkére hivatkozva írják, hogy minden napra jut egy robbantás. Az eredeti cikket meg akartam nyitni, az eredmény:

404 This page could not be found.

Ennyi.

Általánosítani én is tudok és ezt be is mutattam.

Az utóbbi néhány hónapban két olyan eset is volt, amikor egy - egy magyar diák tervezett terrorakciót az iskolájában. Szerencsére ezek előre feltettén a netre a fenyegetéseket, ezzel előre megfogták őket.

Vagy hogy minden napra jut Magyarországon is egy durva eset és még nincs is mindegyik nyilvánosságra hozva. Ismerek vidéki eseteket, amikről semmit nem olvastam a sajtóban. Ismerek Magyarországon élő távolkeleti bevándorlók között megtörtént súlyos eseteket is, ezekről sem ír valahogy egyk sajtó sem. Inkább fű alatt behívnak néhány csapat rendőrt abból az országból, hogy ők kezeljék.

Nem a migránsokat akarom védeni. De az a hiszti, amit ti az úgynevezett nemzeti jobboldal műveltek, az már túlzás. Szerintetek mindenhol rossz, csak Magyarország a mennyország, mindenki ide akar költözni, a magyar egészségügy szipi szuper, a közbiztonság a legjobb, a világ legprosperálóbb gazdasága vagyunk, a legbékepártiak.

Mert hiába is tagadnád, ez a célod neked is, azt bizonygatni, hogy máshoz képest milyen jó Magyarország.

Na ez mind egyáltalán nincs így. Aki nem turbómagyar, hanem csak simán magyar, az látja ezt.

Nem azt mondom, hogy egy rossz hely Magyarország, de köszönhetően nektek és kedvenc kormánytagjaidnak, efelé haladunk és ez a baj. Megy szavakban a nagy migránsellenesség, közben a ti kedvenceitek hozták be eddig a legtöbb bevándorlót Magyarországra. Hiába a kerítés, sok illegálisat is beengedtek, ezek ott bújkáltak sokáig a határmenti elhagyatott házakban, erről videófelvételek vannak. A 2010-es években a nyugaton elkövetett szervezett akciókat Magyaroszágon vett simkártyákkal követték el a terroristák. Ez a kormány tolt át rengeteg mingránst az ország keleti feléből a nyugati országok felé, ezt látva közéjük rejtőztek terroristák is és így jutottak sokan közülük nyugatra, ahol nekiálltak a cselekményeiknek, a magyar sim kártyákat használva az egyeztetésekhez.

Erről szívesen hallgattok ugye? Erről írjál.

ma 13:14
 22/23 A kérdező kommentje:

[link]

Tessék, itt van, de mintha nem tudtál volna rakeresni.

"Mikor volt az előző eset? 2 hónapja. Az azt megelőző? Vagy egy évvel előtt"

Mondjuk pont nem, de nem baj.

"Szerencsére ezek előre feltettén"

Mert üres fenyegetőzés volt.

"hogy minden napra jut Magyarországon is egy durva eset és még "

Jó tudni, hogy Magyarországon is mindennap robbantanak meg lövöldözés van.

A többit nem is kommentelem, bullshit.

ma 13:24
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem is akartam rákérdezni. Nem az én fekszek és kelek ezzel, nyugdíjas sem vagyok, mitn te, fordítások között szoktam kommentelni, ami pár perc óránként.

"Mondjuk pont nem, de nem baj."

Pont igen, az előző esetek valahogy így voltak időrendben.

"Mert üres fenyegetőzés volt."

Nem üres fenyegetőzés, amikor az egyik apjának volt fegyvere, a másik már addig jutott, hogy bevitte a kést az iskolába.

"Jó tudni, hogy Magyarországon is mindennap robbantanak meg lövöldözés van."

Érteni magyar? Durva esetet írtam, nem robantást.

"A többit nem is kommentelem, bullshit."

Nem bullshit, hanem a valóság. Amikor tömegével tolták keletről előbb Budapestre, utána onnan nyugatra a migránsokat. A kerítés ellenére beszökött migránsokról még az ásotthalmiak videóztak, mai napig megtalálja, aki keresi a videókat, a migránsok ott kuksolnak a házakban. Magyar, ner-es cégek hozták az elmúlt években a sok migrit, mert olcsóbban dolgoztak a magyaroknál és jó pénzt kaptak ezért. A simkártyás eset is igaz, erre hivatkozva kell most minden feltöltőkártyásnak évente visszaigazolnia a személyazonosságát. De látom, nem akarsz tudni az igazságról, hogy európai terrorcselekményeket elkövető terroristák Magyarországon kereszül jutottak nyugatra és Magyarországon szerzett eszközök segítségével szervezkedtek.

Fogd be füled, takard el szemed, ne is hallj, ne is lásd a nektek kínos igazságot.

A többiek jól ismerik a bűneiteket.

ma 14:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!