Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Európába...

Mit gondoltok az Európába betelepültekről és Európán belüli vándorlásról?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom túl nagy számú betelepülő főleg fekete Afrikából és az iszlám világból káros, mert elpusztítják az európai országok kultúráját, nem illeszkednek be, többségük képzetlen munkanélküli és segélyen, ill. lopásokból él és egyre több az erőszakos bűncselekmény, ami rasszista identitásból fakad.

A teljesen más kultúra miatt képtelen beilleszkedni, semmibe veszik az itteni szokásokat és társadalmat. Főleg az fekete afrikaiak, akik többsége nagyon erőszakos és szocializációra képtelenek.

Az iszlamisták pedig mecseteikkel kezdik behálózni Európát és híveket szerezni ezzel lassan, de biztosan bevonni az európai országokat az iszlám „birodalomba”.

A túlzott liberális nézetek miatt a kormányok félrenéznek, de nem alkalmaznak semmiféle szűrést a nemkívánatos bevándorlók ellen és a már itt lévő deviánsviselkedésű emberekkel sem kezdenek semmit. Mért nem lehetséges az ilyen emberek hazatoloncolása családostul?

Hogy vélekedtek arról, hogy sok kelet európai országból nyugat európai és a Skandináv országokba vándorolnak ki?

2010. nov. 8. 16:54
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Szerintem a fekete afrikaiaknak olyan nyomorból logikus, hogy Európa és az USA a célpont. Ha Te éheznél, vagy állandó politikai harcok miatt nem lenne normális otthonod Te is elhúznál. Egyébként meg szűrik a bevándorlókat, főleg az USA-ban. Azt meg aki nem tud asszimilálódni pont a legnehezebb kiszűrni, mert ezek az intelligensek akik úgy tesznek, mintha minden ok lenne és 20 évesen mire felnőnek akkor kezdenek terrorizmusba. Ez főleg persze az arabokra jellemző. Magyarország ilyen szempontból kevésbé van veszélynek kitéve. Ami pedig az Európán belüli migrációt illeti nem lehet egyetlen népcsoportnak se megtiltani, hiszen az az emberi jogok lábbal tiprása lenne. Talán Te döntenéd el, hogy ki mehet és ki nem?Ez ennél jóval bonyolultabb. A sokféle kultúra hasznos és az a lényeg, hogy egyik se nyomja el a másikat. A primitívebbeket fel kell zárkóztatni oktatni és nem kitoloncolni. Nyilván akinek a szülei pl. terroristák voltak azokat kiszűrni. Ennál többet egy ország se tehet. A migráció egyébként se olyan egyszerű még Unión belül sem. Én pl. Ausztriában szeretnék dolgozni, képzett vagyok, mégsem örülök, hogy egyelőre mindenhonnan elutasítanak, csak mert nincs osztrák lakcímem. Holott a helyzet nálunk is egyre rosszabb. És semmivel sem érzem magam kevesebbnek, mint mondjuk egy osztrák.
2010. nov. 12. 22:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!