Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Európába...

Mit gondoltok az Európába betelepültekről és Európán belüli vándorlásról?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom túl nagy számú betelepülő főleg fekete Afrikából és az iszlám világból káros, mert elpusztítják az európai országok kultúráját, nem illeszkednek be, többségük képzetlen munkanélküli és segélyen, ill. lopásokból él és egyre több az erőszakos bűncselekmény, ami rasszista identitásból fakad.

A teljesen más kultúra miatt képtelen beilleszkedni, semmibe veszik az itteni szokásokat és társadalmat. Főleg az fekete afrikaiak, akik többsége nagyon erőszakos és szocializációra képtelenek.

Az iszlamisták pedig mecseteikkel kezdik behálózni Európát és híveket szerezni ezzel lassan, de biztosan bevonni az európai országokat az iszlám „birodalomba”.

A túlzott liberális nézetek miatt a kormányok félrenéznek, de nem alkalmaznak semmiféle szűrést a nemkívánatos bevándorlók ellen és a már itt lévő deviánsviselkedésű emberekkel sem kezdenek semmit. Mért nem lehetséges az ilyen emberek hazatoloncolása családostul?

Hogy vélekedtek arról, hogy sok kelet európai országból nyugat európai és a Skandináv országokba vándorolnak ki?

2010. nov. 8. 16:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, de mennyi év mire olyan hazánk lesz mint nyugat? "

Ha azon siránkozol, hogy úgyse fog menni, akkor nem is fog sikerülni.

Ha mindig csak azon siránkozol, hogy sokáig fog tartani, akkor nem is éred el.

Tenni kell érte, nem azt mondogatni, hogy úgyse fog sikerülni.

"30-40 év. Ha az életem 500 év lenne akkor azt mondom ok. De csak 70. És felmerül a kérdés. Ki mit választana? "

Akkor menj ki nyugatra és koldulj az utcán azoktól, akik jobban élnek.

Mert ha azt hiszed, hogyha kimégy, akkor ott két kézzel fognak kapkodni utánad és önként tolják a feneked alá az igazgatói széket, akkor súlyosan pofára fogsz esni.

"A saját hazájában marad, hazaszerető, de nem tud megélni, vagy elmegy, de meg tud élni."

Jó dolog is az idealizmus.

Aki nem hajlandó dolgozni, az nyugaton sem fog megélni.

Aki meg hajlandó normálisan dolgozni, az itthon is megélhet tisztességgel.

2010. nov. 8. 18:05
 12/31 anonim ***** válasza:

"Akkor menj ki nyugatra és koldulj az utcán azoktól, akik jobban élnek.

Mert ha azt hiszed, hogyha kimégy, akkor ott két kézzel fognak kapkodni utánad és önként tolják a feneked alá az igazgatói széket, akkor súlyosan pofára fogsz esni. "

Ki hiszi?

Itthon se kapkodnak az emberekért. A normális ember úgy megy ki, hogy van normális szakmája és előtte jelentkezik valahova.

Itthon is vannak koldusok. De meg kell mondani, hogy nyugaton magasabbak az életkörülmények.

Tehát szerinted aki elmegy nyugatra az koldus lesz?

2010. nov. 8. 18:18
 13/31 anonim ***** válasza:

Nagy eséllyel igen.

Vagy hazajön.

2010. nov. 8. 18:20
 14/31 anonim ***** válasza:

"Aki nem hajlandó dolgozni, az nyugaton sem fog megélni.

Aki meg hajlandó normálisan dolgozni, az itthon is megélhet tisztességgel."

Aki nyugaton normálisan dolgozik az meg tud élni. Itthon nem. Persze ez a végzettségétől is függ. Ami én leszek az itthon is meg tud élni, de nem oylan szinten mint nyugaton.

Ez egy kapitalista világ.

2010. nov. 8. 18:20
 15/31 anonim ***** válasza:

"Nagy eséllyel igen.

Vagy hazajön."

Hát akkor elég fura világban élsz. Gondolom te a tipikus nyugat ellenes vagy és csak Magyarország.

Nekem is vannak ismerőseim és képzeld nem azok.

2010. nov. 8. 18:21
 16/31 anonim ***** válasza:
Hát, akinek csak a pénz számít...
2010. nov. 8. 18:22
 17/31 anonim ***** válasza:

"Hát, akinek csak a pénz számít..."

Hazaszeretetből nem lehet megélni.

2010. nov. 8. 18:22
 18/31 anonim ***** válasza:

"Hát akkor elég fura világban élsz. Gondolom te a tipikus nyugat ellenes vagy és csak Magyarország. "

Akkor nagyon rossz emberismerő vagy. :D

Nekem is kinn él a nagybátyám.

Öt évig a felesége tartotta el, mert sehol nem kapott állást, mert nem állampolgár. Állampolgárságot meg csak akkor kapsz, ha kinn élsz öt évig.

Ergo, öt évig kell szopnod, hogy aztán legalább az esélyed meglegyen, hogy szóba álljanak veled.

Az alatt itthon is találsz egy normális munkahelyet, ha akarsz.

2010. nov. 8. 18:24
 19/31 anonim ***** válasza:

"Öt évig a felesége tartotta el, mert sehol nem kapott állást, mert nem állampolgár. Állampolgárságot meg csak akkor kapsz, ha kinn élsz öt évig.

Ergo, öt évig kell szopnod, hogy aztán legalább az esélyed meglegyen, hogy szóba álljanak veled.

Az alatt itthon is találsz egy normális munkahelyet, ha akarsz."

Akkor pheke volt. Az egyik bátyám angliában él és van munkája. A másik meg gondolkodik rajta, mert ahol volt kiküldetésen ott mondták ha akrja oda mehet dolgozni. Kb 4x kapná. Azaz 2M.

2010. nov. 8. 18:27
 20/31 A kérdező kommentje:

ma 17:48-nak

Miért?

Mármint miért mondtad azt, hogy túlságosan a múltra tekintek és miért változott meg a véleményed?

Szerinted a keresztény európaiak nem ezt csinálnák? A csinálnák helyet csináltakot olvastam.

---------------

De végülis volt olyan hozzászóló (ma 17:40) aki felhozta ezt az érvet ami szerintem butaság, mert a jelenben élünk és azért hagyni hogy iszlám terjedjen Európában mert őseink hibáztak esztelenség.

---------------

Ezt a külföldre vándorlást peig azért vettem fel, mert úgy vélem túl könnyű nekünk európaiaknak is letelepedni egy másik országban az únión belül. Meg kellene erősíteni a letelepedési ill. határátlépési feltételeket.

2010. nov. 8. 19:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!