Lenne értelme létrehozni az Európai Egyesült Államokat?
Figyelt kérdés
.tegnap 00:01
2/10 anonim válasza:
Szerintem csak akkor, ha automatice vízum nélkül minden magyar mehet ki az USÁba és dolgozhat, élhet ahogy akar.
4/10 anonim válasza:
Szerintem a jelen, bőven igazolja, amit a 4es ir, és igen, Európa számára, ez lenne a túlélés záloga.
5/10 anonim válasza:
Támogatnám. Nehezíti a dolgot, hogy nem egységes a nyelv.
6/10 anonim válasza:
Nem lehetne éveken belül bevezetni, értelme sem lenne egyébként. Egységes nyelv is kellene, az legalább 100év.
7/10 anonim válasza:
Mi az hogy! Sokkal erősebb, tekintèlyesebb lenne az EU-nàl. A több évezredes kultúra erősítenè az identitást, a világ többi része barbàrnak számítana hozzánk képest.
A nyelv esetében hivatalosan kétnyelvű lenne (francia-német) minden tagállamban kötelezően tanítanak a helyi mellett, emellett kötelezően az angol és mèg egy nagyobb EU-s nyélv (spanyol, olasz, lengyel, stb.)
8/10 A kérdező kommentje:
Én Támogatom csak ne legyen egységes a nyelv, mert minden nemzet, maradjon a saját nyelvezetéhez.
tegnap 11:22
9/10 anonim válasza:
8: pedig egységes nyelv nélkül nem megy, maradjon a saját, de az angol, francia, német közös mellett.
10/10 anonim válasza:
8-as!
Az van most, úgy hívják, hogy Európai Unió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!