Lenne értelme létrehozni egy lengyel-magyar konföderációt?
Nem.
A lengyelek bigott vallásosak, és sok szempontból sokkal rosszabbak nálunk. (ez alatt életmódbeli különbségek pl a lengyelek között sokkal több az alkoholista).
Egyébként sem nagyon értem, hogy miért pont Lengyelországgal kéne konföderációra lépnünk. Ha valakivel mindenáron konföderációt akarunk akkor azok legyenek inkább a szlovákok.
Tudom utáljuk egymást, viszont rengeteg mindenben hasonlítunk (jogrendszer, EU-n belüli szerep, gazdasági felépítés) és közösek az érdekeink. Ráadásul határosak is vagyunk.
"Kedves" 10-es válaszoló!
Csak így, látatlanból szerencsétlennek és pici agyúnak nevezni egy embert, végtelen ostobaságra utal. Ha tudni akarod, elítélem az általad megemlített sovinizmust, a nemzetek közötti barátságban és a világbékében hiszek és nem értek egyet azokkal a nézetekkel, amelyek a magyarságot a Mag népének meg az emberiség ősének tekintik. Patriotista vagyok, de nem tartom a magyarokat emberibbnek a többi népnél. Most legszívesebben leírnám, hogy te egy hülye vagy, mert ezt gondolom, de nem írom le. Nem, nem vagy hülye, lehetsz te egy hatdiplomás professzor is, nem tudom, nem is ítéllek el. Csupán tájékozatlan és depressziós vagy, ugyanis azzal, hogy látatlanból ítélsz el embereket, önbizalomhiányra és lelki betegségekre utal.
Kívánom, hogy minél hamarabb gyógyulj meg!
Szép estét kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!