Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jákob Zoli NER emberke ?

Jákob Zoli NER emberke ?

Figyelt kérdés
jan. 16. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Az hát
jan. 16. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam róla, hogy az lenne.
jan. 17. 08:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Sokan azért mondják róla ezt mert TV2 műsoraiban szerepel. Az meg Fideszes. És ott ok vagy indok nélkül csak úgy nem szerepelhet akárki aki ismertebb.

jan. 17. 08:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Aha. Utána olvastam, volt ő az rtl-nél is. De eltudom képzelni, hogy nem hülye és nem akar rosszban lenni a ner-rel, de attól még nem az a tipik nyalonc.
jan. 17. 08:35
 5/7 savelog válasza:

3#

Érdeklődve figyelem okfejtésedet a TV2-nél miért ne dolgozhatna olyan aki nem fideszes. Én sem vagyok, mégis ott dolgozok. Mesélj még, hallgatlak :)

Tudod ez egy munkahely az, semmi több, aki ebbe többet belemagyaráz annak gondok vannak a fejével, az hogy ki a gazda igazából senkit se érdekel, volt már mindenki. Ha dolgozol és azt kifizetik pont leszarod ki a főni.

Egyébként az országban nagyon kevés olyan helyet tudnék mutatni ahol nem a fityeszes brigád van valahogy a háttérben. Ja, és az RTL-ben is dolgoznak olyan kollégák akik fideszesek.

Igen, és természetesen vannak olyanok is akik meggyőződéses fidesz hívők. De nem mindenki.

jan. 27. 15:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem arra gondoltam, hogy a TV2 egy irodai adminisztrátora vagy akár egy magasabb beosztású emberke ne lehetne az.

De pl egy Puzsér, egy Havas, Alföldi, Friderikusz vagy lehetne még sorolni azokat az ismert személyeket akik kormány kritikusok valahogyan nem férnek oda.

Ellenben Tóth mindig keresztény voltam és ezért üldöztek Gabi vagy Gáspár Fideszpártag Győzike ott van. Valahogy akik ott vannak reflektor fényben mindegyik köthető a NER-hez.

jan. 27. 17:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát a kormány kritikusok persze, hogy nem kapnak ott műsort, de lehet nem muszáj benyalni a nernek, elég ha csak nem szidod őket 0-24-ben. Aztán kitudja mik mennek a háttérben, kikkel és mit üzletel Jákob Zoli.
jan. 27. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!