Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sorra vándorolnak el a DK-s...

Sorra vándorolnak el a DK-s szimpatizánsok Jakabhoz?

Figyelt kérdés

2023. szept. 12. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem.
2023. szept. 12. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Olyan helyzetet kellene teremteni, hogy tök mindegy legyen, hogy a DK-nál vannak vagy Jakabnál. A lényeg az legyen, hogy szemben állnak a nagy emberrel.

Ha hamarosan nem alakul ilyen politikai helyzet, akkor marad az, ami már nem nagyon viselhető.

2023. szept. 12. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
2: hát nem valaki ellen, meg moslékra kéne szavazni, hanem valami mellett
2023. szept. 12. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Először valaki ellen kell szavazni!

Aztán, ha ő és a slepje eltűnt, akkor jöhet egy új, normális választás, ahol a párto(cská)k már vetélkedhetnének egymással.

Ez utóbbi engem már nem is nagyon érdekelne.

2023. szept. 12. 17:34
 5/9 DK-s ***** válasza:

Minek vándorolnának?

Jakab a haverunk. XD

Ne sok szavazóra számítson, mert a DK szimpatizánsok nem fognak átszavazni. Hacsak nem ez a vezetés kérése.

2023. szept. 12. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Borzalmas, hogy még Te sem érted. Nincs olyan, hogy átszavazás. Együtt kell lenni azoknak, akik el akarják küldeni a nagy embert és a slepjét.

A mostani helyzetben nincs DK, nincs Jakab, nincs Amway ügynök, ... ,csak NER-ellenes.

Majd később lehet szórakozni ezzel.

2023. szept. 12. 17:53
 7/9 DK-s ***** válasza:

#6-nak:

Ez a hajó elment, amikor a DK által létrehozott összefogás széjjel-Gyurcsányozta a kampányt, makizaj elbukta az egészet, majd persze a DK-t hibáztatta.

Ha azt akarják a többi ellenzéki pártok, hogy együtt legyen az ellenzék, akkor soroljanak be szépen a legnagyobb ellenzéki párt "zászlaja" alá.

Vagy ténykedjenek tovább szólóban.

2023. szept. 12. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Na ez a nagy baj. Ezért kilátástalan a helyzet Magyarországon. Kis ellenzéki pártocskák pilinckáznak, és Te is azt mondod, hogy a legnagyobb ellenzéki párt 10%-kal, és a többiek álljanak be mögé.

Szegény hazánk!

2023. szept. 12. 19:41
 9/9 DK-s ***** válasza:

#8-nak:

Pontosan értem hogy mit akarsz megértetni velem.

Ezt már az "összefogás" előtt is értettem, de ugyanolyan naiv voltam, mint te, most.

Én tanultam a hibából.

2023. szept. 12. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!