Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » T-i, akik most a TISZÁSOK...

T-i, akik most a TISZÁSOK vagytok, előtte mik voltatok?

Figyelt kérdés

DK? MSZP? MOMENTUM?

Olyan cukik vagytok, hogy mindig a legújabb divi szerint váltjátok a nézeteiteket.

jan. 2. 08:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%

8,bárki jó lenne aki legaláb nem lop, sokkal több pénz, erős gazdaság lenne. Lásd románok, nem csinálnak semmit, csak hagyják a gazdaságot fejlődni.

Nagyszerű hogy végre két jobbos, nemzeti párt lesz, tisza és MH. Az mszp után a másik hazaáruló bandának is vége lassan.

jan. 2. 09:45
 12/21 anonim ***** válasza:
20%
Szégyellik, de hol MSZP sek, hol DK sok, hol Jobbikosok, sőt régen még szabad demokraták is 😂😂😂
jan. 2. 10:27
 13/21 anonim ***** válasza:
2RK-Hadházy-PHSz szimpatizáns nyitott döntéshelyzet nélkül. Utóbbi változott meg.
jan. 2. 10:43
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy is, de hogy valamelyik aktuális Orbánfóbiás baromnak csápoltak, az biztos... most éppen Pszichopeti a sztár ( nekik).
jan. 2. 10:51
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Akik programok miatt síránkoznak, azok tudnak idézni a fidesz programjából? Vagy nem zavarja őket az a tény, hogy a Tisza egy új párt, most építkezik még, és amúgy is több, mint egy év van a választásokig?

Amúgy én nem követem annyira MP-t, pont mert még messze van a választás, de azt tudom, hogy minden vasárnap van műsora a youtube-on, és eltudom képzelni, hogy ott a programokról is beszél, nemcsak a latte avokádóról.

jan. 2. 11:21
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem voltam semmi, hontalan voltam politikailag, mert ismerem a rezsim műfaját, pl. a kutyáknak sem dőltem be, olyan szózban amibe vagyunk/voltunk, csak 🧠💀 poénkodnak, de sokan bedőltek a kutyapártnak. Toroczkai csinált erről videót hol futnak össze a szálak, de Magyar Péter meggyőzött, amilyen erővel támadta a propaganda, ennél nagyobb hitelesség nekem nem kell.
jan. 2. 11:34
 17/21 anonim ***** válasza:
18%

> "Akik programok miatt síránkoznak, azok tudnak idézni a fidesz programjából? Vagy nem zavarja őket az a tény, hogy a Tisza egy új párt, most építkezik még, és amúgy is több, mint egy év van a választásokig?"

A FIDESZ-nek van programja és a tisztségek is be vannak töltve. Magyar Pétertől még olyan alap dolgokat sem tudtunk meg, hogy ki lesz a pénzügyminisztere vagy a kabinetfőnöke. Ha tényleg annyira megválogatja az embereit, mint amennyire azt elhiteti, akkor senkit nem fog találni a szerepre. Ha meg nem válogatja meg az embereit, akkor mi a biztosíték arra, hogy nem lesz rosszabb a helyzet, mint a FIDESZ alatt? Illene felmutatnia valamit, ha bizalmat akar szerezni magának, nem csak a száját járatnia.

jan. 2. 20:04
 18/21 anonim ***** válasza:
79%
Miért a fideszednek ki a pénzügyminisztere? 🤡
jan. 3. 08:20
 19/21 anonim ***** válasza:
79%

"A FIDESZ-nek van programja"

Hát, marhajól titkolják! Belinkelnéd esetleg, mert 15 éve hiába keressük!

jan. 3. 18:11
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
#19 Arról nem tehetünk, hogy nem követed a politikát. De akkor hozzá se szóljál!
jan. 3. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!