T-i, akik most a TISZÁSOK vagytok, előtte mik voltatok?
DK? MSZP? MOMENTUM?
Olyan cukik vagytok, hogy mindig a legújabb divi szerint váltjátok a nézeteiteket.

8,bárki jó lenne aki legaláb nem lop, sokkal több pénz, erős gazdaság lenne. Lásd románok, nem csinálnak semmit, csak hagyják a gazdaságot fejlődni.
Nagyszerű hogy végre két jobbos, nemzeti párt lesz, tisza és MH. Az mszp után a másik hazaáruló bandának is vége lassan.

Akik programok miatt síránkoznak, azok tudnak idézni a fidesz programjából? Vagy nem zavarja őket az a tény, hogy a Tisza egy új párt, most építkezik még, és amúgy is több, mint egy év van a választásokig?
Amúgy én nem követem annyira MP-t, pont mert még messze van a választás, de azt tudom, hogy minden vasárnap van műsora a youtube-on, és eltudom képzelni, hogy ott a programokról is beszél, nemcsak a latte avokádóról.

> "Akik programok miatt síránkoznak, azok tudnak idézni a fidesz programjából? Vagy nem zavarja őket az a tény, hogy a Tisza egy új párt, most építkezik még, és amúgy is több, mint egy év van a választásokig?"
A FIDESZ-nek van programja és a tisztségek is be vannak töltve. Magyar Pétertől még olyan alap dolgokat sem tudtunk meg, hogy ki lesz a pénzügyminisztere vagy a kabinetfőnöke. Ha tényleg annyira megválogatja az embereit, mint amennyire azt elhiteti, akkor senkit nem fog találni a szerepre. Ha meg nem válogatja meg az embereit, akkor mi a biztosíték arra, hogy nem lesz rosszabb a helyzet, mint a FIDESZ alatt? Illene felmutatnia valamit, ha bizalmat akar szerezni magának, nem csak a száját járatnia.

"A FIDESZ-nek van programja"
Hát, marhajól titkolják! Belinkelnéd esetleg, mert 15 éve hiába keressük!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!