Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » T-i, akik most a TISZÁSOK...

T-i, akik most a TISZÁSOK vagytok, előtte mik voltatok?

Figyelt kérdés

DK? MSZP? MOMENTUM?

Olyan cukik vagytok, hogy mindig a legújabb divi szerint váltjátok a nézeteiteket.

tegnapelőtt 08:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%
Csalódott fideszes
tegnapelőtt 08:34
 2/21 anonim ***** válasza:
68%

Nem mindenki akkora birka, hogy egy ember után menjen 30 éve. :)

Amúgy sima ellenzéki vagyok, pártfüggetlen.

tegnapelőtt 08:44
 3/21 anonim ***** válasza:
45%
Mihazánk 😉
tegnapelőtt 08:44
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
2006-tól Jobbik. Az utóbbi 1-2 választáson meg jobb híján MiHazánk. Tudod kérdező, attól, hogy az ember szavaz valakire, még nem jelenti azt, hogy azzal 100%-ig egyet is ért. Én úgy szavazok, hogy olyan párt úgysincs, amivel mindenben egyet értek, ezért jobb híján szavazok arra, akit az adott politikai helyzetben kisebb gondnak érzek.
tegnapelőtt 09:07
 5/21 anonim ***** válasza:
0%

A 2-es is jó.

Pártfüggetlen ellenzéki. Mindegy ki a kormánypárt, az a lényeg, hogy ellenzéki legyél. 😄

tegnapelőtt 09:15
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Mihazánk, de kevés ilyen lehet, ők a legstabilabbak, és még így sem szavazok a tiszára, hogy az MH-t segítsem, a Tisza úgyis nyer a tömeg miatt,nem azon a szavazaton múlik. És így erkölcsileg is tiszta maradok, ha nem válik be a Tisza.
tegnapelőtt 09:19
 7/21 anonim ***** válasza:
67%
#4 detto! 3-as vagyok. 2018 Vona Gábor, utána Mihazánk. Most az EP-n is. De 25' vagy 26-ban Tisza lesz.
tegnapelőtt 09:29
 8/21 anonim ***** válasza:
22%
Én nem látom azt, hogy a tisza kire bízná a pénzügy, gazdaság, oktatás, egészségügy kérdését személy szerint. Programot sem láttam még. Jelen állás szerint senkire sem szavaznék. Majd ha látom, eldöntöm.
tegnapelőtt 09:30
 9/21 anonim ***** válasza:
26%
Én csak röhögni jöttem azon, hogy a tiszások mennyire szégyellik, hogy egy éve még DK-sok voltak :D
tegnapelőtt 09:36
 10/21 anonim ***** válasza:
54%
#8 Ugyanezek az aggályaim vannak nekem is. Magyar Péter önmagában nem tud egy egész országot elkormányozni. Jelöltjei nincsenek a tisztségekre, tehát semmilyen kormányzási programja és célja nincsen. Így akkor hogyan? Ráadásul azzal kampányol, hogy kirúgatja a pártból a politikus társait a legkisebb malőr miatt is. Hát így érdekes lesz dolgoznia vele bárkinek is.
tegnapelőtt 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!