T-i, akik most a TISZÁSOK vagytok, előtte mik voltatok?
Figyelt kérdés
DK? MSZP? MOMENTUM?
Olyan cukik vagytok, hogy mindig a legújabb divi szerint váltjátok a nézeteiteket.
tegnapelőtt 08:28
2/21 anonim válasza:
Nem mindenki akkora birka, hogy egy ember után menjen 30 éve. :)
Amúgy sima ellenzéki vagyok, pártfüggetlen.
4/21 anonim válasza:
2006-tól Jobbik. Az utóbbi 1-2 választáson meg jobb híján MiHazánk. Tudod kérdező, attól, hogy az ember szavaz valakire, még nem jelenti azt, hogy azzal 100%-ig egyet is ért. Én úgy szavazok, hogy olyan párt úgysincs, amivel mindenben egyet értek, ezért jobb híján szavazok arra, akit az adott politikai helyzetben kisebb gondnak érzek.
5/21 anonim válasza:
A 2-es is jó.
Pártfüggetlen ellenzéki. Mindegy ki a kormánypárt, az a lényeg, hogy ellenzéki legyél. 😄
6/21 anonim válasza:
Mihazánk, de kevés ilyen lehet, ők a legstabilabbak, és még így sem szavazok a tiszára, hogy az MH-t segítsem, a Tisza úgyis nyer a tömeg miatt,nem azon a szavazaton múlik. És így erkölcsileg is tiszta maradok, ha nem válik be a Tisza.
7/21 anonim válasza:
#4 detto! 3-as vagyok. 2018 Vona Gábor, utána Mihazánk. Most az EP-n is. De 25' vagy 26-ban Tisza lesz.
8/21 anonim válasza:
Én nem látom azt, hogy a tisza kire bízná a pénzügy, gazdaság, oktatás, egészségügy kérdését személy szerint. Programot sem láttam még. Jelen állás szerint senkire sem szavaznék. Majd ha látom, eldöntöm.
9/21 anonim válasza:
Én csak röhögni jöttem azon, hogy a tiszások mennyire szégyellik, hogy egy éve még DK-sok voltak :D
10/21 anonim válasza:
#8 Ugyanezek az aggályaim vannak nekem is. Magyar Péter önmagában nem tud egy egész országot elkormányozni. Jelöltjei nincsenek a tisztségekre, tehát semmilyen kormányzási programja és célja nincsen. Így akkor hogyan? Ráadásul azzal kampányol, hogy kirúgatja a pártból a politikus társait a legkisebb malőr miatt is. Hát így érdekes lesz dolgoznia vele bárkinek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!