Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A tiszások mit szólnak hozzá,...

A tiszások mit szólnak hozzá, hogy a pénzükből Brüsszel Péter bűnözőkkel veszi körbe magát?

Figyelt kérdés

A testőre alvilági alakok!

[link]

nov. 25. 14:39
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
testőrei*
nov. 25. 14:39
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
Ha ez kell a sikerhez, csak nyugodtan.
nov. 25. 14:43
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Ahol a cikk szerzője nem vállalja a nevét és nem folytat oknyomozásr az adott témában, hogy hiteles e vagy sem azt nem tartom valódi sajtóterméknek.
nov. 25. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
Kb semmit, vagy nem hallottam, vagy nem baj, esetleg bezzeg a fidesz 🤔🤔
nov. 25. 14:53
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
A fideszesek mit szólnak hozzá hogy a pénzükből Orbán pedofilokkal, képmutató orgiázó papokkal és ázsiai diktátorokkal veszi körbe magát?
nov. 25. 14:58
 6/13 anonim ***** válasza:
41%

Az 1-es meg is adta a választ. Nem érdekli mit csinálnak, nem érdekli, hogy kik ők, nem érdekli honnan van pénzük és hová teszik.

Közben meg üvöltve korrupcióznak meg diktatúrázzák a fideszt. Kb. olyanok, mint akik a helyi polgármestert elzavarnák mert az a sógorát bízta meg a játszótér felújításával és közben követelnék, hogy a helyi maffiafőnök legyen az új polgármester helyette.

nov. 25. 15:00
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Az én pénzemből? Én a Tisza-pártnak vagy Magyar Petinek eddig egy vasat nem fizettem. Annál többet fizettem viszont közpénz és adó formájában Mészáros és Tiborc zsebébe. Mit kaptem tőlük vissza? Semmit...
nov. 25. 15:00
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
Most kell röhögni?
nov. 25. 15:01
 9/13 2*Sü ***** válasza:
89%
Felháborító! Orbánt másolja! Ráadásul milyen bénán, Orbán Viktorral ellentétben még tisztségeket sem oszt hozzá.
nov. 25. 15:03
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Ilyenkor tényleg nem érzitek, hogy ezek a kérdések mennyire erőltetettek?
nov. 25. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!