Pár napja az Egyesült Államokban és Angliában furcsa ködről írnak, de semmi hiteles hírt nem találni. Mi történhet?
Nagyon fura ez az eset, elég konteós beütésű, a twitteren és konteós oldalakon láttam először, de neten nem sok találat van ami hiteles:
https://www.youtube.com/watch?v=TZbuGwcj1Jg
Szerinted mi lehet ez? Csak láttak már életükbe ködöt és meg tudják különböztetni ettől, azt gondolom.
#2 Ezt nevezik szmognak. Amikor a fűtésből vagy egyéb égéstermékből származó káros anyagokat a levegő nagy páratartalma megfogja és ott tartja alacsonyan akkor ilyet tapasztalsz. Ezt régóta . Ezért teljesen más a téli szmog, Londoni szmognak nevezik amit a fűtés, a mindenféle füst (benne a gyárak, autók is) és a hideg, párás levegő adnak, meg a nyári szmog, a Los Angeles-típusú szmog, ami inkább száraz, meleg, de ugyanúgy rossz.
Itt rendesen le is írják:
Most nálunk is ködös volt az idő szilveszter éjjel és a tűzijátékok miatti füst teljesen más érzetet adott neki mint amilyen a szokásos köd. De ettől még semmi rejtélyes nem volt benne, csak egyszerűen a hideg, nedves levegővel keveredő füst okozta.
Mi a valószínűbb?
1. Normál időjárási jelenség ilyenkor, esetleg szmog.
2. Valóra vált S.K. A köd című (eredetileg Mist) alkotása és jönnek a ködben a szörnyek, gonosz entitások.
3. Túl alcsonyan szállt egy chemtrail gép.
Szerintem az 1-es lehetőség. De ha tévednék és jönnek a szörnyek, akkor én is menekülőre fogom, mert itt is köd van most ahol lakok.
Írtam hogy "Csak láttak már életükbe ködöt és meg tudják különböztetni ettől, azt gondolom." Többször panaszkodtak vegyszerszagra.
Én arra tippelek hogy történt valami vegyipari baleset csak még nem vették észre, vagy csernobil mintájára nem kürtölték szét, bár Angliában is tapasztalták, ami ezt kizárja.
A szmog féleség a legvalószínűbb, csak nekik is furcsa mert arról beszéltek hogy arrafelé még nem volt ilyen.
Furcsa az ügy az biztos, meg hogy a hatóságoktól sincs semmi magyarázat, mert a "fog" mint köd és a covidból már összeollózták és "fogvid"-nek nevezik.
Szerintem a hatóságoknak mihamarább magyarázatot kellett volna adniuk, mert az ilyen összeesküvés elméletekből még pánik is lehet ha nem kezelik időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!