Trianonkor furcsa kokárdát hordani?
Figyelt kérdés
Ugye nálunk csak Március idusán szokás, de Trianonkor furcsa lenne? Ha esetleg az akkor mit viselhetnék Júni. 4-én amivel kimutathatom a megemlékezésemet a diktátumra?2023. máj. 29. 20:51
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan hordhatod a kokárdát bármikor, csak nem fogják érteni az emberek, hogy miért teszed.
Azt fogják hinni olyan feledékeny/lusta vagy, hogy március óta nem vetted le a ruhádról és csak rajta maradt.
2/7 Pszichológus atya válasza:
Nincs ilyen, hogy Trianon-nap, erről nem szokás megemlékezni, csak politikailag buzgó körökben - pl. a Horthy-korban sem volt semmi június 4.én. De akkor meg már vágd magad talpig díszmagyarba, ne egy szál kokárdával kertelj.
3/7 anonim válasza:
Semmi sem tiltja, tedd, ha jobban érzed magad.
Mondjuk én nem mennék karácsonykor se locsolkodni, de ez legyen a legnagyobb bajunk.
5/7 anonim válasza:
2# ja a Horthy korszakban inkább katonailag oldották meg ezt a kérdést a szocializmusban meg a nemzeti érzelmű ember nácinak lett titulálva így nem is lehetett.
6/7 anonim válasza:
Sutyerák jobboldali, aki március emlékét a jogos trianonnal akarja bemocskolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!