Nem furcsa hogy az orosz-ukrán háború kitörése óta háttérbe húzódtak a járványok? Háború végeztével talán visszakerülhetnek az előtérbe?
A kommunikáció a járványokról szorult háttérbe, meg valamilyen szinten szerintem már mi is hozzá szoktunk, aztán így nem fut akkorát a médiába, hogy heti szinten 200-300 emberrel hal meg több, mint 5 éve átlagban.
De szerintem ha nem lett volna háború akkor is a covid sztori kifutott már, megtanultuk elfogadni hogy mivel jár, illetve rájöttünk hogy azok a szintű lezárások amik voltak többet ártottak, mint maga a vírus.
Ha jól értem:
Tehát azért hagyták abba a covidról való cikkezést, hogy az emberek a háborún aggódjanak inkább? De putlerék készítették az egyik legjobb vakcinát a covid ellen, tehát neki is benne kellett lennie a reptoid világ összeesküvésben. Tudom-tudom... A konteósoknak a logikai hiba csak egy újabb lehetőség egy jó történetre...
4. COVID a média és a WHO által felfújt világjárvány volt, amit egyébként Tedrosz Adhanom GebreJeszusz vezet. Előtte pedig az USA által terrorista szervezetként nyilvantartott, marxista alapokon szerveződő Tigréi Népi Felszabadító Frontnak az embere volt:
A globális elit, úgy Putyin érdeke is most az, hogy megnyerjék a háborút.
Már hogy kicsoda nyerje meg a háborút?
Hagyd már kibontakozni!
Az etióp tagról, aki a covidot kitervelte még szinte semmit nem írt. Ne rontsd el a szórakozásom kérlek! Köszönöm! 😂
Tehát ellenérdekeltek a felek. Pont mint a covidnál! Ja nem. Összezavarodtam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!