Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem furcsa hogy az orosz-ukrán...

Nem furcsa hogy az orosz-ukrán háború kitörése óta háttérbe húzódtak a járványok? Háború végeztével talán visszakerülhetnek az előtérbe?

Figyelt kérdés
Régóta foglalkoztat a kérdés, viszont úgy gondoltam, hogy várok egy kicsit vele mert ki tudja mi lesz. Mostmár viszont biztos vagyok benne, hogy ez az orosz-ukrán háború egyik legjobban észrevehető következménye. Mivel azóta szinte csettintésre háttérbe húzódtak a koronavisuról szóló hírek, de a majomhimlő sem futott be akkora nagy karriert.

2023. jan. 9. 14:29
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
60%
Mi köze van putler ámokfutásának egy világjárványhoz?
2023. jan. 9. 14:37
 2/37 A kérdező kommentje:
Az hogy mindent megtesznek hogy putler elbukja azt a háborút?
2023. jan. 9. 14:39
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

A kommunikáció a járványokról szorult háttérbe, meg valamilyen szinten szerintem már mi is hozzá szoktunk, aztán így nem fut akkorát a médiába, hogy heti szinten 200-300 emberrel hal meg több, mint 5 éve átlagban.

De szerintem ha nem lett volna háború akkor is a covid sztori kifutott már, megtanultuk elfogadni hogy mivel jár, illetve rájöttünk hogy azok a szintű lezárások amik voltak többet ártottak, mint maga a vírus.

2023. jan. 9. 14:44
 4/37 anonim ***** válasza:
62%

Ha jól értem:

Tehát azért hagyták abba a covidról való cikkezést, hogy az emberek a háborún aggódjanak inkább? De putlerék készítették az egyik legjobb vakcinát a covid ellen, tehát neki is benne kellett lennie a reptoid világ összeesküvésben. Tudom-tudom... A konteósoknak a logikai hiba csak egy újabb lehetőség egy jó történetre...

2023. jan. 9. 14:49
 5/37 A kérdező kommentje:

4. COVID a média és a WHO által felfújt világjárvány volt, amit egyébként Tedrosz Adhanom GebreJeszusz vezet. Előtte pedig az USA által terrorista szervezetként nyilvantartott, marxista alapokon szerveződő Tigréi Népi Felszabadító Frontnak az embere volt:

[link]

A globális elit, úgy Putyin érdeke is most az, hogy megnyerjék a háborút.

2023. jan. 9. 15:12
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Már hogy kicsoda nyerje meg a háborút?

2023. jan. 9. 15:18
 7/37 anonim ***** válasza:
84%
Azért támogatja a globális elit az ukránokat, mert Putyinnak meg kell nyernie a háborút? Tényleg nem érzed az elemi ellentmondásokat a fejtegetéseidben?
2023. jan. 9. 15:18
 8/37 anonim ***** válasza:
75%

Hagyd már kibontakozni!

Az etióp tagról, aki a covidot kitervelte még szinte semmit nem írt. Ne rontsd el a szórakozásom kérlek! Köszönöm! 😂

2023. jan. 9. 15:24
 9/37 A kérdező kommentje:
Putyinnak is most az az érdeke, hogy megnyerje a saját háborúját Ukrajna ellen, és a nyugati elitnek is az az érdeke, hogy megnyerje a háborút Putyin ellen.
2023. jan. 9. 15:24
 10/37 anonim ***** válasza:
79%

Tehát ellenérdekeltek a felek. Pont mint a covidnál! Ja nem. Összezavarodtam. :(

2023. jan. 9. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!