Nem furcsa hogy az orosz-ukrán háború kitörése óta háttérbe húzódtak a járványok? Háború végeztével talán visszakerülhetnek az előtérbe?
Figyelt kérdés
Régóta foglalkoztat a kérdés, viszont úgy gondoltam, hogy várok egy kicsit vele mert ki tudja mi lesz. Mostmár viszont biztos vagyok benne, hogy ez az orosz-ukrán háború egyik legjobban észrevehető következménye. Mivel azóta szinte csettintésre háttérbe húzódtak a koronavisuról szóló hírek, de a majomhimlő sem futott be akkora nagy karriert.2023. jan. 9. 14:29
11/37 anonim válasza:
@9 És akkor melyikük dolgozik a háttérhatalom ellen?
12/37 A kérdező kommentje:
Biztosan Putyin dolgozik nekik aki megtámadta Ukrajnát. 😂😂😂
2023. jan. 9. 15:34
13/37 anonim válasza:
Régebben gyakran látogattam a Politika kategóriát. De az utóbbi időben egyre kevésbé van kedvem hozzá. Okkal....
14/37 A kérdező kommentje:
13. Ha jól gondolom ennek az oldalnak nem az a lényege, hogy a kérdező válaszoljon a ti kérdéseitekre, hanem pont fordítva. Kicsit néha jobb lenne visszavenni a saját világnézetetekből, és más kérdéseken is elgondolkodni egy kicsit mielőtt hülyére vennétek. A covid valószínűleg csak egy kezdeti világjárvány volt, márha jók a feltételezéseim, ahol felmérték hogyan viselkednek az országok egy világjárvány esetén. Ez nem azt jelenti hogy semmi hatása nem volt, és hogy nem halt meg benne rengeteg ember.
2023. jan. 9. 15:57
15/37 anonim válasza:
Ez aztán piszok nagy bölcsesség, hogy egy háborúban mindkét fél győzni akar.
16/37 anonim válasza:
14, nem is akartam, hogy válaszolj a kérdésemre. Éppen ezért nem is tettem fel kérdést.
17/37 anonim válasza:
"Nem furcsa hogy az orosz-ukrán háború kitörése óta háttérbe húzódtak a járványok?"
Nem furcsa, mert nem így van. Kínában naponta kb. 5 ezer ember hal meg jelenleg a covid miatt. Gyakorlatilag két-három hetente annyi ember hal meg Kínában, mint amennyi nálunk összesen a járvány kitörése óta. Ezt szerintem épelméjű, tájékozott ember nem nevezi "a vírus háttérbe húzódásának".
18/37 anonim válasza:
"Kínában naponta kb. 5 ezer ember hal meg jelenleg a covid miatt. Gyakorlatilag két-három hetente annyi ember hal meg Kínában, mint amennyi nálunk összesen a járvány kitörése óta."
Kínában a 3 év covid alatt ÖSSZESEN 5 ezer ember halt meg. 😄
20/37 anonim válasza:
18, azért támaszkodj már kicsit a realitásérzékedre. Magyarország is simán produkált félmillió COVID-esetet, pedig mi 100x kisebb népességgel bírunk, mint Kína:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!