Miért szólnak le, ha én a kommunizmust tartom a legjobb ideológiának?
10:33
Az a professzor egy zseni volt! 3 dolgozat ideje alatt be tudta bizonyítani azt, amihez a történelemnek majdnem egy évszázad kellett!
Szóval a szocializmus/kommunizmus azért nem működik, mert az ember természettel nem összeegyeztethető.
Én is a kommunizmust tartom a legjobb ideológiának, viszont ahogy régebben nem tudták megvalósítani úgy szerintem később sem fogják. Ill csak akkor ha az ember feljebb lépne az evolúcióban és eltűnnének az érzelmei és ösztönei, stb. Szerintem aki ismeri a kommunizmus eszméit az nem szól le téged csak azért mert azt tartod a legjobb ideológiának, viszont akkor érthető ha leszólást kapsz, ha a kommunizmust megvalósíthatónak tartod, sőt szorgalmazod a bevezetését. Volt már elég szenvedés az izmusok miatt a történelem során, ehelyett be kellene látnunk a hiányosságainkat és együtt kellene tudnunk ezzel élni.
Kicsit olyan ez, mint az abszolút etalon nő. Mindig vágysz rá, szép és jó, de elérhetetlen.
"Elméletileg a kommunizmus kiváló rendszer, gyakorlatilag... gyakorlatilag embereknek kellene megvalósítani úgy, hogy pillanatnyi és rövid távú előnyeikről lemondanak a köz javára. Nagyon-nagyon hosszú időn keresztül... és itt van elrontva az egész."
Nincs elrontva, épp ez teszi értékessé.
"Az a professzor egy zseni volt! 3 dolgozat ideje alatt be tudta bizonyítani azt, amihez a történelemnek majdnem egy évszázad kellett!
Szóval a szocializmus/kommunizmus azért nem működik, mert az ember természettel nem összeegyeztethető."
Ostoba vagy. :)
"Ja és a professzoros példa rohadt jó volt."
Rohadt jó volt arra, hogy a hozzád hasonló csökkent értelműeket szórakoztassa. Arra viszont fabakát sem ért, hogy a kommunizmusba hibát találjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!