A kurucinfonak miért kell még egy 11 éves ártatlan kislányt is piszkálnia? (bővebben lent)
"Magyar gondolkodású, épp elméjű, tehetséges ember nem is szerepel a médiába."
Egy magyar gondolkodású, ép elméjű ember legalább magyarul tanuljon meg helyesen írni. És még tehetség sem kell hozzá.
provokator válasza:
"Ezért vagyunk felháborodva, mert normális embernek nincs nézhető műsor a tv-ben,"
Csak egy ado van az orszagban?
Nem csak 1 adó, ám ha színvonalasabbak lennének a műsorok, akkor nem lenne ennyi buta ember az országban.
"pedig kifizetjük a díjat."
A kabelszolgaltatonak fizetsz nem a csatornanak ok a reklamokbol elnek jo reszt nem kotelezo senki elofizetni ezekre a musorokra.
A kábelszolgáltató pedig fizet a tv-társaságoknak. Nem hallottad a legújabb hírt, miszerint a retekklub több pénzt akar beszedni a kábelszolgáltatóktól, akik ezt tovább hárítják a fogyasztóra? Nem kötelező előfizetni de a csomagban, amit fizetsz benne van a spektrum, a natgeo, a discoveri is. Ha csatornákat egyenként lehetne összeválogatni, akkor ezek a tv.k tönkremennének.
"A kereskedelmi tv-k tele vannak ocsmányabbnál ocsmányabb műsorokkal és a magyarságot illetve a nemzettudatot háttérbe szorítják és ilyen csótányműsorral tömik az emberek fejét."
Megegyszer riomsenki se kotelezo nezni ezeket a TV-ket az igaz, hogy a Duna TV a legszinvonalasabb de szerintem neked az Echo tv valo volt szerencsetlensegem neten lattam toluk par musort inkabb nem irok semmit roluk...
Jelzem! Természeti filmeket, ismeretterjesztő filmeket szeretem. Híreket a netről gyűjtöm be.
"Magyar gondolkodású, épp elméjű, tehetséges ember nem is szerepel a médiába. Mondjuk az olyan ember nem is akar szerepelni a retekklubon és a telaviv2-n."
Epp elmeju ember meg nem szol le egy 11 eves kislanyt csak azert mert ciganynak szuletett. Teheteseges meg nam attol lesz valaki mert a szellemi csocselek annak tartja Szerepelni a jobbikosok is szerepelnek a musoraikba ha eppen nyilatkozni kell. Viszont epp elmeju ember nem is hallgatja ezeket a tehetsegtelen embereket...
Szerintem nem a kislányt szólták le, hanem a műsor általunk vitatott lényegét.
"19:23: az egész szövegből lemaradt 1 n betű és ebbe kötsz bele? Szánalmas."
Na, nézd át még egy kicsit, amit írtál. ÉP szemmel és ÉP elmével :D
Nem vágom! Te hol olvastál ilyet?
"Na igen, csak vannak ugye olyan egyszerű emberek, akiknek a másik megítélésénél első a származás, és utána jön maga a belső."
Ez csak a korcsok esetén nincs így. Minden normális ember először azt látja meg, hogy cigány és csak utána a belsőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!