Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehetek terhes?

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A párom elment bennem véletlen.

Elvileg nem volt ovulációm pont akkor, de nem jött meg 1 napja és a tesztem pozitív, de semmi tünetem nincsen.

Tévedhet pozitív irányba?

Kell mennem orvoshoz vagy mit csináljak most?

15/L

tegnap 23:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Érett?

Ha olyan érett vagy akkor mehet az ő gyerkőc, ahogy mondtad .

ugye

melyik politikus az apa ?

tegnap 23:28
 12/16 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Rossz kategória. Ugyanakkor nem háziorvoshoz, hanem nőgyógyászhoz kell menned, aki további vizsgálatokkal megerősíti, hogy tényleg terhes vagy-e. (Pozitív irányba àltalában nem téved a teszt).

Ha elfogadsz egy tanácsot, mindenképpen mondd el anyukádnak minél hamarabb.

Az anyagi része kapcsán nagyon fiatal vagy még, hitelt nem vehetsz fel, és nincs is jövedelmed amire adnának. Ha szeretnéd vállalni ezt a gyereket, mindenképp szükséged lesz támogatásra egy felnőttőo, családtól, valakitől, akinek van jövedelme és aki tud segíteni a praktikus dolgokban.

27N

tegnap 23:30
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem mindannyiunk érdekében jobb ha kérdező nem csinál gyereket se most se később
tegnap 23:32
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Megköszönni meg majd mi fogjuk a tanácsokat?
ma 00:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a lényeget #12 már leírta. Ez még minden értelemben nagyon korai, a terhes tesztek sem mutatnak ki túl korán terhességet - ellenben pozitívra ritkán tévednek.

Beszélj anyukáddal minél gyorsabban, hogy együtt megfelelő megoldást találjatok, minél hamarabb annál könnyebb.

Tüneted még nem lesz heteken át, nem olyan a terhesség, mint a filmeken. Persze van amikor még annál is nehezebb mint amit mutatnak, az egyik barátnőm végig hányt a legelejétől, a szülés közben is, kisebb volt a súlya a szülőágyon, mint amikor terhes lett. Nekem azonban az első terhességem alatt csak 1-szer volt rosszullétem amikor napszúrást kaptam a strandon, szóval az sem a babától volt.

Igen, kell menned orvoshoz, de a legelső, hogy azonnal beszélsz anyukáddal és vele együtt mentek el nagyon-nagyon gyorsan. Nincs semmi baj, csak át kell beszélnetek mi legyen.

ma 00:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A magyarok döntöttek.

A nemzeti konzultáció eredményei alapján a magyarok 99%-a szerint terhes vagy.

ma 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!