Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ügyfélkapu+ regisztálásnál ez...

Mad Max2 kérdése:

Ügyfélkapu+ regisztálásnál ez normális?

Figyelt kérdés

Jan 15 től megszünik a sima ügyfélkapu. Így most regisztráltam az ügyfélkapu+ rá.... Letöltöttem a hozzá szűkséges Google appot a kettős azonositáshoz. Sikerűlt is a dolog de egy valamit nem vágok...

Az app 30 másodpercenként kűldi folyamatosan a hitelesitő kódokat miközben az ügyfélkapuból már rég kiléptem. Ennek így kell működnie?😉

#Google hitelesitő alkalmazás
nov. 25. 20:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem is adja az app a kódokat de be se olvastam semmiféle qr kódot, akkor most mi van?

Ráadásul azok a kódok nekem nem jók az ügyfélkapuba regisztrációhoz, azt írja nem jó.

dec. 16. 10:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Vagy lehet hogy az a problémám hogy az ügyfélkapu+ jelszava nem lehet ugyanaz mint az ügyfélkapu jelszava?
dec. 16. 11:01
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha nem olvastad be a qr kódot akkor nem "párosította össze" az ügyfélkapu plusszal a hitelesítő

alkalmazást.(így persze hogy nem fogadja el a kódokat)

dec. 16. 11:35
 14/20 anonim ***** válasza:

*

a kód felett nekem megjelenik ez a felirat:

email-címem-eleje@ugyfelkapu.gov.hu

dec. 16. 11:47
 15/20 anonim ***** válasza:

Igen de az azonosító programba qr kód helyett be lehetett írni számsort is.

De aztán arra gondoltam mivel nem működött semmi hogy oké akkor előveszem a másik telefont és megcsinálom két telefonnal. Szóval másodjára beolvastam a qr kódot az azonosító programba. Úgyhogy most már két kódom van: egy korábban kreált, illetve az emailcím@ugyfelkapu.gov.hu

Na ezek után visszamentem hogy akkor újra elkezdem. És ott írja hogy írjam be a login-t, a jelszót, és a hat számjegyű kódot gondolom. Beírom, és egy pillanatra úgy tűnik hogy jó utána kiírja hogy rossz jelszó.

dec. 16. 13:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Ezt a qr kód beolvasást egyébként minden egyes belépkéskor meg kell majd csinálni? Vagy csak egyszer megcsináltuk és utána azt használom?
dec. 16. 13:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha jól csináltad a qr kód beolvasást, akkor csak egyszer.
dec. 16. 13:27
 18/20 anonim ***** válasza:
És ha többször is beolvastam akkor melyik az élő?
dec. 16. 14:04
 19/20 anonim ***** válasza:

A QR kód az csak a párosításhoz kell.

Ha az ügyfélkapu plusz belépéshez beírod a régi ügyfélkapus kódodat, utána feldob egy ablakot, hogy írd be azt a kódot amit a hitelesítő alkalmazás generál.

dec. 16. 14:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Hol jelszó, hol kód hiba van, de most már szerver hiba is lett...
dec. 16. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!