Ügyfélkapu+ regisztálásnál ez normális?
Jan 15 től megszünik a sima ügyfélkapu. Így most regisztráltam az ügyfélkapu+ rá.... Letöltöttem a hozzá szűkséges Google appot a kettős azonositáshoz. Sikerűlt is a dolog de egy valamit nem vágok...
Az app 30 másodpercenként kűldi folyamatosan a hitelesitő kódokat miközben az ügyfélkapuból már rég kiléptem. Ennek így kell működnie?😉
Nekem is adja az app a kódokat de be se olvastam semmiféle qr kódot, akkor most mi van?
Ráadásul azok a kódok nekem nem jók az ügyfélkapuba regisztrációhoz, azt írja nem jó.
Ha nem olvastad be a qr kódot akkor nem "párosította össze" az ügyfélkapu plusszal a hitelesítő
alkalmazást.(így persze hogy nem fogadja el a kódokat)
*
a kód felett nekem megjelenik ez a felirat:
email-címem-eleje@ugyfelkapu.gov.hu
Igen de az azonosító programba qr kód helyett be lehetett írni számsort is.
De aztán arra gondoltam mivel nem működött semmi hogy oké akkor előveszem a másik telefont és megcsinálom két telefonnal. Szóval másodjára beolvastam a qr kódot az azonosító programba. Úgyhogy most már két kódom van: egy korábban kreált, illetve az emailcím@ugyfelkapu.gov.hu
Na ezek után visszamentem hogy akkor újra elkezdem. És ott írja hogy írjam be a login-t, a jelszót, és a hat számjegyű kódot gondolom. Beírom, és egy pillanatra úgy tűnik hogy jó utána kiírja hogy rossz jelszó.
A QR kód az csak a párosításhoz kell.
Ha az ügyfélkapu plusz belépéshez beírod a régi ügyfélkapus kódodat, utána feldob egy ablakot, hogy írd be azt a kódot amit a hitelesítő alkalmazás generál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!