Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért csak az USA pofázhat...

Miért csak az USA pofázhat bele mások dolgába?

Figyelt kérdés
tegnap 19:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%
Szuperhatalom
tegnap 19:48
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
A világ vezető hatalma (?), az erősebb jogán teszi. A többiek meg igazodnak hozzá, vagy nem.
tegnap 19:49
 3/18 anonim ***** válasza:
64%

"ideje lenne ha valaki móresre tanítaná a nagypofáju bzikat."

Én ezzel egyetértek.

Csak az a baj, hogy megint az ártatlanokon csattanna..

Én abban bízom, hogy valahogy kihúzzuk Trump-ig, aztán talán béke lesz.

De ahogy most a helyzet áll, kezdem elveszíteni a reményt a békére. :(

tegnap 20:02
 4/18 A kérdező kommentje:

"Én abban bízom, hogy valahogy kihúzzuk Trump-ig, aztán talán béke lesz."

Én is abban bízom.

"De ahogy most a helyzet áll, kezdem elveszíteni a reményt a békére. :("

Ja elég para... Az oroszok elkezdtek mobil atombunkereket gyártani, ezt egy mai cikkben olvastam, elég aggasztó.

tegnap 20:05
 5/18 anonim ***** válasza:
47%

5: igen, szerintem is nagyon aggasztó a helyzet és felettébb rossz érzéseim vannak.

Szerintem nagyon nagy hiba, hogy nem rögtön a választási eredmények másnapján lehet beiktatni Trumpot, mert így még ezek a Bidéék kb. január végéig szabadon garázdálkodhatnak, kiüríthetik a kasszát, eltüntethetik a bizonyítékokat, és fokozhatják a káoszt.

Így mire a béke szóba kerül, talán már nem is lesz bolygónk.. :(

Engem az bosszant a legjobban, hogy minden elit xarkavarás az egyszerű embereken csattan és mindig az ártatlanok halnak meg.

Ők meg majd beszállnak a titkos hiper-szuper bárkáikba és elhúznak a Marsra vagy mittudomén, miután mindent tönkre tettek itt.

tegnap 20:17
 6/18 anonim ***** válasza:
38%

Az usa egyetlen ellenszere, ha globális szinten elszigetelik gazdaságilag és belefullad a saját sz@rába, miután a saját lakossága ellene fordul.

A fene tudja, mi mindennek kell megtörténnie ahhoz, hogy eljuthasson eddig a történet, de másként nincs esély arra, hogy a "világ csendőre" visszatérjen a valóságba.

tegnap 20:30
 7/18 anonim ***** válasza:
54%

5: ki is támadta meg Ukrajnát három irányból, több tízezer emberrel, kérdező? Ki vonta be most már az észak-koreai csürhe hadsereget is?

Hát nem az USA volt. :D

Trump meg nem fogja leállítani Ukrajna támogatását, csak szólok a fidesznyikeknek. Előre röhögök, mekkora sírás lesz a vadpajtikon.

tegnap 20:30
 8/18 anonim ***** válasza:
43%

7: mert Putyin rendszere olyan csodálatos, mi? :DDDD

Miért nem költözöl oda?

tegnap 20:31
 9/18 anonim ***** válasza:
13%
Mert amerikai gyarmat vagyunk. A független országokban elítélik az emberek az amerikai agressziót, mert a média nem az amerikai propagandát fújja.
tegnap 20:36
 10/18 anonim ***** válasza:
68%

Orbán is úgy gondolja, hogy belepofázhat, pl. Trump melletti kampányolás, LePen kampányfinanszírozása, stb.

Csak éppen amikor az USA megvonta tőlünk a befektetői adókedvezményeket, az nekünk fájt. Ha mi tennénk hasonlót, azzal csak magunkkal cseszünk ki. Szóval nem mi fújjuk a passzátszelet...

tegnap 20:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!