Miért csak az USA pofázhat bele mások dolgába?
"ideje lenne ha valaki móresre tanítaná a nagypofáju bzikat."
Én ezzel egyetértek.
Csak az a baj, hogy megint az ártatlanokon csattanna..
Én abban bízom, hogy valahogy kihúzzuk Trump-ig, aztán talán béke lesz.
De ahogy most a helyzet áll, kezdem elveszíteni a reményt a békére. :(
"Én abban bízom, hogy valahogy kihúzzuk Trump-ig, aztán talán béke lesz."
Én is abban bízom.
"De ahogy most a helyzet áll, kezdem elveszíteni a reményt a békére. :("
Ja elég para... Az oroszok elkezdtek mobil atombunkereket gyártani, ezt egy mai cikkben olvastam, elég aggasztó.
5: igen, szerintem is nagyon aggasztó a helyzet és felettébb rossz érzéseim vannak.
Szerintem nagyon nagy hiba, hogy nem rögtön a választási eredmények másnapján lehet beiktatni Trumpot, mert így még ezek a Bidéék kb. január végéig szabadon garázdálkodhatnak, kiüríthetik a kasszát, eltüntethetik a bizonyítékokat, és fokozhatják a káoszt.
Így mire a béke szóba kerül, talán már nem is lesz bolygónk.. :(
Engem az bosszant a legjobban, hogy minden elit xarkavarás az egyszerű embereken csattan és mindig az ártatlanok halnak meg.
Ők meg majd beszállnak a titkos hiper-szuper bárkáikba és elhúznak a Marsra vagy mittudomén, miután mindent tönkre tettek itt.
Az usa egyetlen ellenszere, ha globális szinten elszigetelik gazdaságilag és belefullad a saját sz@rába, miután a saját lakossága ellene fordul.
A fene tudja, mi mindennek kell megtörténnie ahhoz, hogy eljuthasson eddig a történet, de másként nincs esély arra, hogy a "világ csendőre" visszatérjen a valóságba.
5: ki is támadta meg Ukrajnát három irányból, több tízezer emberrel, kérdező? Ki vonta be most már az észak-koreai csürhe hadsereget is?
Hát nem az USA volt. :D
Trump meg nem fogja leállítani Ukrajna támogatását, csak szólok a fidesznyikeknek. Előre röhögök, mekkora sírás lesz a vadpajtikon.
7: mert Putyin rendszere olyan csodálatos, mi? :DDDD
Miért nem költözöl oda?
Orbán is úgy gondolja, hogy belepofázhat, pl. Trump melletti kampányolás, LePen kampányfinanszírozása, stb.
Csak éppen amikor az USA megvonta tőlünk a befektetői adókedvezményeket, az nekünk fájt. Ha mi tennénk hasonlót, azzal csak magunkkal cseszünk ki. Szóval nem mi fújjuk a passzátszelet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!