Ha kiszivárog a Vogel Evelin és Magyar Péter szex videó, akkor abba a Tisza belebukik?
Én kíváncsian várom mi fog kikerülni, bár az ilyen magánjellegű dolgok annyira nem érdekelnek, mert aki nem teljesen elfogult, vak annak már rég le kellett essen, hogy MP emberileg egy nulla.
Engem sokkal jobban érdekelne a facebook sikerességének a titka vagy épp az, hogy kik támogatják, kik csinálják a kampányát. (aki szerinte ez "baráti" vállalkozás az megint nem tudom mit néz)
Én azt gondolom, hogy
-nyilván magánbeszélgetésben Orbán sem rajong a fogmosáshiányos rajongóiért, és a konzultáció-kérdésnek álcázott propagandával gyűlölködő zombivá vált nyugdíjaskommandókért
-szexelni is szokott az emberek többsége.
Nem az ókori Egyiptomban vagyunk, hogy isteni tulajdonságokat várjunk el az uralkodótól.
Konkrétan azt várom el, hogy ne a mindent benyelő Tiborc-Mészáros birodalom embere legyen, hogy megállítsa őket. Őt pedig majd megfegyelemzik amazok: így működik a demokrácia, ha hagyják.
Szóval engem nem zavar, de ha mindenki így gondolkokodna, akkor Hadházy sokkal népszerűbb/olvasottabb lenne. Tehát valamennyit nyilván ront minden ilyen dehonesztáló videó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!