Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha kiszivárog a Vogel Evelin...

Ha kiszivárog a Vogel Evelin és Magyar Péter szex videó, akkor abba a Tisza belebukik?

Figyelt kérdés
MP említette, hogy lesz szex és drog is. Bede Zsolt is írta már, hogy a szerkesztőségükben olyan anyag van Péterről, ami után Bese mind a 10 ujját megnyalja majd. Csak még nem hozhatják nyilvánosságra.
tegnapelőtt 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Hát ha egymással csinálták akkor csak a Fidesz járatja le magát, mondjuk ők gyerekekel szokták lehet nekik ez furcsa
tegnapelőtt 23:48
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

Én kíváncsian várom mi fog kikerülni, bár az ilyen magánjellegű dolgok annyira nem érdekelnek, mert aki nem teljesen elfogult, vak annak már rég le kellett essen, hogy MP emberileg egy nulla.

Engem sokkal jobban érdekelne a facebook sikerességének a titka vagy épp az, hogy kik támogatják, kik csinálják a kampányát. (aki szerinte ez "baráti" vállalkozás az megint nem tudom mit néz)

tegnapelőtt 23:54
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Én azt gondolom, hogy

-nyilván magánbeszélgetésben Orbán sem rajong a fogmosáshiányos rajongóiért, és a konzultáció-kérdésnek álcázott propagandával gyűlölködő zombivá vált nyugdíjaskommandókért

-szexelni is szokott az emberek többsége.

Nem az ókori Egyiptomban vagyunk, hogy isteni tulajdonságokat várjunk el az uralkodótól.

Konkrétan azt várom el, hogy ne a mindent benyelő Tiborc-Mészáros birodalom embere legyen, hogy megállítsa őket. Őt pedig majd megfegyelemzik amazok: így működik a demokrácia, ha hagyják.

Szóval engem nem zavar, de ha mindenki így gondolkokodna, akkor Hadházy sokkal népszerűbb/olvasottabb lenne. Tehát valamennyit nyilván ront minden ilyen dehonesztáló videó.

tegnap 00:15
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Nem, sőt. A választók örülni fognak, hogy végre egy pártvezető, aki nem gyerekekkel és nem a saját nemével szexel. Micsoda felüdülés ez a Fidesz után!
tegnap 06:05
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
Én azt sem bánnám, ha eltűnne MP a közéletből.
tegnap 07:00
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Kizárt, inkább kontraproduktív hatása lenne, és az egekben lenne M.P. támogatottsága.
tegnap 07:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. A normális emberek nem szekszelnek.
tegnap 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!