Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Magyar Péterrő...

Mi a véleményed Magyar Péterről most a botrányai után?

Figyelt kérdés
Remélem nem kell elmondani ,hogy miket csinált mostanság.

okt. 18. 09:08
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
42%
Az ún. "botrányairól", amit az én adómból sikerült kreálnia a megafosnak a milliárdos lejárókampánnyal?
okt. 18. 14:55
 32/48 anonim ***** válasza:
61%

#4: "A kezdetektől fenntartásokkal követtem a fickót, de egyre kevésbé gondolom, hogy ez nem egy demokrácia hack, az ellenzék lecserélésére."

Persze, a Fidesz a borítékolhatóan esélytelen ellenzéke helyett, a kétharmadok biztonságában lecserélte az ellenzéket egy lassan 40%-os pártra, amelyik bármikor előzheti is őket. Tök jó buli lenne nekik biztos.

okt. 18. 15:12
 33/48 anonim ***** válasza:
Ami eddig is.
okt. 19. 18:56
 34/48 anonim ***** válasza:
31%
Ugyanaz a véleményem mint eddig is. Ugyanaz a beteg elme mint Orbán Vitya. Hatalomittas, megalomán pali. Ego, ego, ego!
okt. 19. 21:11
 35/48 anonim ***** válasza:
42%

15-ös:

A fideszes propagandára gondolsz? Te is csak az M1-es nézed és a mandiner, origo szennylapokat olvasod?? Ezek mind-mind lejáratják őt, és hazugságokat terjesztenek róla, a Megafonról nem is beszélve. Ugyanezt történt Márki-Zay Péternél is. Miután vesztett, nem is cikkeztek róla...

okt. 19. 23:34
 36/48 anonim ***** válasza:
41%
Aki ra szavasz meg is erdemli amit kap :) Mar azon imadkozom, hogy valami Magyar Peter vagy Gyurcsany legyen az elnokotok!! Ugy szeretnem latni a fidesz elleneseket szopni!!!! Egy hatarontuli Magyar!!! :P
okt. 20. 05:25
 37/48 anonim ***** válasza:
38%
#35 A fideszes propaganda igen. A média másik fele, amelyik addig gyurcsány szekerét tolta, az meg azonnal elkezdte MP-t ajnározni. Kicsit sem gyanús :D
okt. 20. 10:27
 38/48 anonim ***** válasza:
84%

Soha nem tartoztam az elvakult hívei közé, vannak vele szemben is fenntartásaim. A botrányai ehhez nem tesznek hozzá, és nem is vesznek el belőle semmit. Azokat legfeljebb csak viccesnek találom, és jókat derülök rajtuk.

De mindettől függetlenül, valakinek egyszer végre el kell takarítania ezt a mocskos bandát

okt. 20. 10:38
 39/48 A kérdező kommentje:

38-as

Én úgy vagyok vele ,hogy Majom Péter rosszabb még Orbánéknál is.

Vagy Gyurcsány vezetésével kerüljön hatalomra a baloldal vagy Thürmer vagy Szannyi Tibor kerüljön hatalomra.

okt. 20. 16:05
 40/48 anonim ***** válasza:
48%
#39 Akkor már inkább Thürmer vagy Szanyi. Őket legalább még nem tudjuk, hogy kormányoznának.
okt. 20. 17:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!