Kellene félnünk?
2020 óta, szerintem ki lehet jelenteni, hogy az a világ, ami az előző 2 évtizedben volt, véget ért és átalakul a globális világrend. Szerintem, ez tény. Nincs a legjobb állapotban a nyugati féltek, ezt is aláirom, de, még mindig a világ leginkább élhető részén élünk.
Az már viszont, az én saját véleményem, hogy, ha valaki ránéz ma a térképekre, hogy, hol, milyen kissebb-nagyobb katonai konfliktusok vannak a Földön -az is tény, hogy a 2. VH lezárta óta, soha nem volt ennyi-, és, megnézi, hogy kik harcolnak és hol, egy eléggé egyértelmű világméretű front kezd kialakulni. Hogy, ez mennyire fog totális háborúvá vállni, azt, nem tudom, de, azok alapján, amit én a világban látok, én szerintem, nem ördögtől való elképzelés, hogy már a 3. világháborút éljük, csak jelen pillanatban egy eléggé hibrid megoldással.
Látva, az elmúlt 4-5 év történéseit, látva a jelenlegi politikákat, hogy mennyire nem akarnak megoldást találni bizonyos fennálló problémákra, én megmondom őszintén, kevésbé vagyok nyugodt és pozitiv a jövőt illetően, mint 10-15 évvel ezelőtt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!