Miért nem védi a törvény a szívességi lakáshasználókat?
Na ugye? Azért ennyire jól nem ismerjük egymást, hogy válaszolj is helyettem szerintem.
Ott kezdődik hogy én nem csinálok lakhatási zsarolást, és nem tartok úgympond lakhatási rabszolgákat, tehát ez így engem ebben a formában nem érint. Na ugye.
Jelezd a tulajnak, hogy neked nem felel meg a szívességi lakáshasználó státusz és szeretnél bérlő lenni. Ha nem hajlandó veled korrekt - piaci díjú - bérleti szerződést kötni, akkor költözz el.
Mivel
#3 Ez most kb. ugyan olyan volt, mint hogy ha jön a tél és nem bírod a hideget, költözz ki három hónapra egy mediterrán országba. Ráadásul a szívességi lakáshasználó nem albérlő, tehát még így sem jó, amit írtál. Az igaz, hogy az albérlet piacon is megy a lakhatási zsarolás ezerrel, tehát nem tudom az #5 milyen albérlői jogokról beszél. Ott kb annyi a jog hogy nem kötelező ott lakni.
A szívességi lakáshasználók nem önszántukból azok, és ŐK IS FIZETNEK ADÓT! Rehát nekik is járna védelem, pkábe lakhatási válság idején, amikor divat a lakhatási zsarolás.
"ŐK IS FIZETNEK ADÓT!"
És? Nincsen lakhatási válság, oda költözöl ahova akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!