Ez a kérdés engem is érdekelne: "ha a jövő héten a Bem-rakpartnál beleejtem a telómat a Dunába, akkor milyen számot kell hívnom, hogy a búvárok kiszedjék belőle? Vagy kinek, hol kell jelezzem, hogy kivonuljanak?"
Semmit nem tudsz tenni hogyha a te telefonod esik a dunába.
hallottam esetet amikor ellopták valakinek a kocsiját a rendőrség else indult a nyomon; egy politikusnak meg ellopták a kukáját és két napig nyomoztak utána
Egy részeg ember bármire képes.
M.p még aljasabb dolgokra is.
Jogos a kérdés: van az a politikai fontosság a fidesz szemében, amikor akár a föld alól és a folyó mélyéről is előszednek valamit ha a hatalmuk miatt fontos. A nemzetbiztonsági ügyek elsősorban az ő biztonságukról szólnak nem a nemzetéről.
A kisemberek ellopott dolgai? Hát nyomozást megszüntető végzés.
Valamelyik magas beosztású rendőr vagy politikus ismerősödet.
Ha nincs ilyened, akkor Í.J.
Egy búvár magánvállalkozást keress meg. Vigyáztál volna jobban a saját vagyontárgyadra.
Más a történet, ha bűncselekmény gyanúja állhat fenn: a bűnüldöző szervek hivatalból begyűjtik a bizonyítékokat. Ha megáll a bűncselekmény, a tettesen behajtják a felderítés költségét, bűnügyi költség megtérítése címen.
Egyébként értjük a kérdésben rejlő véleménynyilvánítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!