Mi ebben a ráció? Valami könyvelési trükk?
Figyelt kérdés
A szolgáltató kiküldött egy olyan sárga csekket, amin 1 Ft szerepel? Volt már olyan hogy nullás csekket kaptam, igaz egy másik szolgáltatótól, ez logikus ha túlfizetésed van, de mi az értelme az 1 Ft-os befizetésnek?szept. 6. 14:28
1/2 anonim válasza:
Dolgoztam szolgáltatónál évekig. Ha nem láttuk a fiókod, mert nem jelentkeztél az ügyfélszolgálatunkon, nem volt ráhatásunk a csekkekre. Azt automatikusan postázta a rendszer, ráadásul, minálunk még 2 külön helyen is történt ez. A rendszer kiküldi magától, mert az van beállitva.
2/2 A kérdező kommentje:
Az ok, hogy egy automata küldi, de úgy tudom, van költsége a sárga csekk befizetésének, és biztos hogy nem 1 Ft. Ha nullás csekket küldenének, akkor az nem lenne befizetve, így költsége se lenne, és biztos azt is ki tudná tölteni az automata. Tutira hogy valami könyvelési dolog lehet benne, de fogalmam sincs mi lehet az.
szept. 6. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!