Az Apple Watch SE GPS + Cellular (2021) -es óra használható multisim nélkül is? Ha igen akkor lemondanám a havi multisimet a szolgáltatómnál, főleg hogy mostanában egyáltalán nem is használom az órát.
Igen, használható nélküle is. (Ismerősöm is e-sim-es Watchot használ, de nincs hozzárendelve sim.)
Egyébként én egy ilyen óra vásárlásán gondolkodom, attól eltekintve, hogy te nem használod, szerinted megéri még idén SE-t vásárolni? Nálad volt valami hibája (gondolok itt lefagyásra, lassulásra).
És miért nem használod? Én is attól tartok, hogy megvenném, mert futáshoz jól jönne, de pár hónap múlva a fiók mélyén végezné.
Köszönöm. :)
Én amúgy teljes mértékben imádom, semmi probléma nem volt vele soha. Se lefagyás, se lassulás. Igazából én edzés mellé vettem leginkább, viszont jelenleg szüneteltetem az edzést így picit háttérbe szorult az óra, így meg nem érzem nagy szükségét hogy havonta fizessem főleg, ha anélkül is tudom használni.
Összességében én amúgy bátran ajánlom.
Na bocsánat, hogy tovább offolom a kérdést, de egyébként az e-sim nyújtotta előnyöket kihasználtad? Én is ilyet akartam először, de aztán belegondoltam, hogy kb. évente párszor jönne talán jól. Edzéshez zenét le lehet tölteni Spotify appon belül offline hallgatáshoz is, ha meg hívni akarnak futás közben, akkor így jártak, nem fognak tudni :)
Ahová tényleg praktikus lenne, az a strand, mert akkor nem kell se kp-t vinnem magammal, se telefont, így meg nem kell azon aggódni, hogy mikor lopják ki a "lélektani széfből" a cuccaimat. Csak az a helyzet, hogy idén eddig 1x voltam strandon, szóval lehet nem lenne megtérülő befektetés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!