Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jól gondolom hogy az emberiség...

Jól gondolom hogy az emberiség nem fejlődött semmit?

Figyelt kérdés

Ugyanúgy oljuk egymást mint több tízezer éve ezelőtt is.

Néztem ezt a videót a kiégett orosz teherautókrol és elborzadtam. Meghaltak a katonák már a platón. Szörnyű. Saját országukban.

Nem teszem be a linket. Megtalálható több helyen hvg, 24.hu stb.

2024. aug. 10. 19:20
1 2 3
 11/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Jár a bab a napi orosz propagandáért!
2024. aug. 10. 19:40
 12/22 anonim ***** válasza:
59%
Mi volt itt orosz propaganda?
2024. aug. 10. 19:43
 13/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

#12: "Néztem ezt a videót a kiégett orosz teherautókrol és elborzadtam. Meghaltak a katonák már a platón. Szörnyű. Saját országukban."

Enyhébb csoda, hogy éppen most jött ez elő. Teljesen véletlen. Értem. Persze. Hogyne. Oké, ha egy követ fújsz vele, akkor nyilván nem is értheted.

2024. aug. 10. 19:48
 14/22 anonim ***** válasza:
19:48 - [link]
2024. aug. 10. 19:55
 15/22 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok oroszpárti.

De aki elhiszi hogy ott ukránok harcolnak az hülye. Én ismerek pár ukránt, gyáva egy népség.

Ott amarikaiak harcolnak meg egyebek.

Az ukránok leszarjak hogy kelet-ukrajna kié.

2024. aug. 10. 20:02
 16/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

"Én nem vagyok oroszpárti."

Nem? Tényleg? Akkor szimplán csak bolond vagy :)

2024. aug. 10. 20:06
 17/22 anonim ***** válasza:
62%
Nem gondokod jól, rengeteget fejlődtünk.
2024. aug. 10. 20:11
 18/22 anonim ***** válasza:
53%
Minden ember hülyén születik, csak a felnevelődése során szerez ismereteket a világról. Az ösztönöket pedig nagyon nehéz leküzdeni, még tanult embernek is.
2024. aug. 10. 20:14
 19/22 anonim ***** válasza:
53%

"Gyerekként azt gondoltam mostmár béke és jólét jön."

De remélem azóta már felnőttél.

Minden ismert életforma harcol egymással, még a növények is. Sőt, sok faj ki is használja egymást. Nem tudom mennyire ismered, de egyes hangyafajok egész kontinenseken át ívelő szuperkolóniákat hoznak létre, és a háborúikban évente több milliárd hangya pusztul el. Ehhez képest az emberiség maga a kisangyal.

Teljesen természetes hogy az emberi közösségek harcolnak egymással az erőforrásokért, a befolyásért. Az lenne a baj ha nem így lenne, mert akkor megállna a fejlődés, az pedig senkinek sem jó. Gyerekként biztos jó dolog ilyen mesékben hinni, de felnőttként az élet folyamatait azt hiszem már át lehet látni.

Én azt szoktam mondani, hogy a háborúra szükség van, szükség is volt és szükség is lesz, de a módját mi választjuk meg. Abban egyetértek, hogy a mai háborúk nem ideálisak, túl nagy pusztítással járnak. Néhány évszázada még a hadseregek egy üres területen, vagy kis falvak között háborúztak, az országok vezetői pedig személyesen voltak jelen a csatában, és sokszor meg is sebesültek, vagy akár meg is haltak. Az az idő jobb volt, mert felelősséget vállalt a vezető, aki a háborút indította, és kisebb pusztítással jártak a csaták is. Azt támogatom hogy fogjunk össze, és tereljük a háborúzást egy jobb mederbe, a különböző nemzetközi egyezmények is ilyen célt szolgálnak.

2024. aug. 10. 21:03
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Meg kell indítani a Barbarossa hadművelet 2-t a Finnországtól a Kaukázusig, aztán:

--Atomot nekik. Atomot a bestiáknak!

Szentpétervár=Hiroshima Moszkva:Nagaszaki

2024. aug. 10. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!