Szembejött velem ez az új Köztér csatorna, azt olvastam sok helyen hogy ez ilyen propaganda meg kormányközeli. De most az első interjú alapján én nem feltétlen érzékeltem ezt. Mi alapján gondolják ezt ?
ma 10:39
A NER esett nekem, így azért nehéz csak úgy létezni.
ma 10:56
A kérdésed az, hogy miért gondoljuk a Köztért kormányközeli propagandának az első hosszabb interjújuk alapján.
A válasz pedig az, hogy a NER-ben a kormányközeliség önmagában elegendő, nem kell kifejezetten kormányközeli tartalmat készíteni. A csatorna léte önmagában legitimálja a rendszert.
Utolsó válaszra reagálnék:
Értem ezt, hogy elegendő a kormányközeliség, ahhoz, hogy az emberek egyből bojkottáljanak egy tartalomgyártót, viszont a cikkek és mindenki arról ír, hogy propaganda és olyan lesz mint a Megafon..ez viszont így önmagában nem igaz, sőt tulajdonképpen arról sem tudunk, hogy egyáltalán igazat írtak-e az újságírók már az elején.
Csak azért mert a műsorvezető Fidelitas-os volt korábban, össze van mosva a rendszerrel. Én elég sok emberről hallottam már aki kilépett a kormánypártból és róluk mégis elhiszik az emberek, hogy "megváltoztak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!