Ha utálom a transzokat szélsőségesnek számítok főként nyugaton? Ha igen miért? Miért baj, ha nem tekintem normálisnak azt, hogy aki férfinak született nőnek érzi magát? Ezt miért kéne tolerálni?
Senki nem mondta, hogy árt vele.
Elég korlátolt vagy, hogy csak ezt fújod.
12.
Nagyon helyes, hogy beismered. Szerencsére nem mindenki ennyire egybites.
13, tegyél róla, hogy ne alkotmányos jog legyen az ország államformája -jó az irány hozzá- és onnantól, olyan bites lehetsz, amilyen csak szeretnél.
De, amig a jog határozza meg, hogy mit lehet és mit nem és törvény mondja meg, addig ezek az emberek, ugyanúgy a társadalom teljeskörű részei, akár tetszik, akár nem.
Fuu, mit nem értesz azon, hogy a világon nem csak jogszabályok vannak? 😂
Értem, hogy eddig ezzel a gagyi dologgal jól el tudtál haknizni, de sajnos ennek vége.
Teljesen felesleges gyűlölködnie bárkinek is!
Előfordul, hogy a természet alaposan elbánik egy-egy emberrel és derülnek ki olyan részletek, mi szerint nem érzi valaki nőként férfi, ill. férfiként női testben. -Ezt szerintem legalább annyira kellemetlen megélni, mint amikor azt érzi valaki, hogy rossz korba született...
Ettől függetlenül az ilyen, egyén életére kiható körülményeket el lehet rendezni kellő diszkrécióval is, - semmi szükség provokatívan promotálni, hogy milyen menő vagy jó és természetes folyamat ez, agitálni pedig végképp semmi értelme, hogy minél többen gondolkodjanak ebben.
Nem kell ezzel büszkélkedni, mert nem dicsőség vagy érdem, hogy valaki olyan beavatkozások sorozatán esik át, amelyek kizárólag a saját elméjének megnyugvása, egészségesebb személyisége érdekében történik.
Pistiként születtél, de ma már Luca vagy?
Tedd! De akkor nem kell másokat sokkolni a kellemetlen múlttal, - hagyj meg minden embert abban a tudatában, amiként megismert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!