Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ezek a provokatív Woke szarok...

Ezek a provokatív Woke szarok mint a tegnapi megynyitó például konkrétan kiknek szólnak ?

Figyelt kérdés
Normális hetero emberek gyűlölik,az értelmes meleg/leszbikus emberek meg szégyellik.

2024. júl. 28. 19:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

#9 Nem állítottam hogy nem az, magamról állítottam hogy átlagos vagyok, arra utalva hogy nem vagyok része ennek a "woke" őrületnek. De látom sikerült megfogni a lényeget :D

Elnézést kérek minden jobboldalitól akit esetleg megbántottam a nem eléggé pontos megfogalmazásommal

2024. júl. 28. 20:16
 12/19 anonim ***** válasza:
64%

Gondolom a buta náci trógereknek szóltak. És azt jelezték, hogy fogadjátok el a másik embert ahogy van.

Ja és hogy ne ugasatok.

2024. júl. 28. 20:33
 13/19 anonim ***** válasza:
35%
Nem a primitív magyaroknak, az biztos.
2024. júl. 28. 23:35
 14/19 anonim ***** válasza:
12%
Libernyákoknak
2024. júl. 28. 23:47
 15/19 anonim ***** válasza:
29%
Hát én mondjuk az egészet végignéztem, pedig nem terveztem, de kimondottan szórakoztató volt az egész megnyitó. Mondjuk én nem érzem sértve magam néhány drag queen látványától 🤷🏻‍♀️
2024. júl. 29. 16:19
 16/19 anonim ***** válasza:
51%

A kormányunk álkereszténysége és fareizmusa kiknek szólnak valójában? Csomó régi festményben megjelentek ilyen ábrázolások, de érdekes módon az átlag jobberke tudomást se vesz róluk inkább hőzöng, hogy jaj itt a nyugat vége majd Orbán urunk megment ettől a hanyatlástól.

Egyébként John Lennon karaktergyilkossága sokkal jobban zavar, mint a drag queenek. Az imagine dalban képesek belelátni a kommunizmust, mert a világbékéről, ország határ nélküliségről és a földi mennyországról mert énekelni. Persze kommunisztikus dolgokról énekelt, de ezért megalázni John Lennon emlékét sokkal gyomorforgatóbb számomra, mint a drag queenek.

2024. júl. 30. 15:36
 17/19 anonim ***** válasza:
39%
Jól bezabáltam.
2024. júl. 30. 21:46
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
A szèlsőbaloldal, ezeket a valamiket próbálja most "felkarolni", ugyanis a munkásosztàly már nem szavaz rájuk.
jan. 27. 07:21
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
A Momentum sokkal undorítóbb, visszataszítóbb, mint bármelyik transznemű, meleg, vagy Drag Queen.
jan. 27. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!