Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Konkrétan most az uszodak...

Konkrétan most az uszodak amik bezártak soha többet nem fognak kinyitni? Soha nem múlik el többé a magas energiaár?

Figyelt kérdés

Kicsit unalmas már hogy ha járvány van azért voltak zárva most meg drága a gáz aztán határozatlan időre bezártak az önkormányzati usszodakat.

Pedig én kifizetnem néha néha a 3 szoros jegyárat is.

#Usszodak
2023. febr. 6. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Nyilván télen nem éri meg, amikor fűteni kell. Gondolom tavasszal sok kinyit majd.
2023. febr. 6. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Hallottál már az új világrendről?
2023. febr. 6. 21:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Szóval téli fürdőzés luxus? Itt tartunk 😀

Tavaly 1700 Ft szaunaztam meg úsztam.

Most 4000 fizetek és kocsikázom 40 km hogy tudjak úszni és szaunazni .

De olyan helyen ahol igazából csak szauna van.es egy kinti tóban lehet merülni 2 3 percig még 1 fokos víz is kellemes szauna után .

De tömve van. Van és a vállalkozó aki működteti jól megszedi magát.szoval lehet nyereséges üzemelni igyis nem értem meddig akarják ezt csinálni az onkormanyzatok

2023. febr. 6. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:
19%
Hát gyerekek, kicsit kezd vicces lenni, hogy ennyi idő elteltével még vannak olyan emberek, akik mit sem tudnak az új világrendről. 😄 Konkrétan a csapból is az folyik, hogy átalakítják a világot, mindenféle értelemben, fosszilis energia kivezetése, magántulajdon eltörlése.. Az uszodák helyett inkább azon kéne aggódni, hogy hamarosan pl lesz mégegy mesterséges pandémia, kibertámadás és lesz egy igazi mindmeghalunk is. De aggódjunk csak azon, hogy nem engednek úszkálni az uszodában. 😎
2023. febr. 6. 22:36
 5/10 árokpart ***** válasza:
37%
4-es Ez kinek lenne érdeke? Sem a politikai , sem a gazdasági elitnek.
2023. febr. 6. 22:42
 6/10 anonim ***** válasza:
36%
#5 Konkétan mire érted? Minden az ő érdekük miatt történik már réges rég óta. Színház az egész világ, ha nem tűnt volna fel.
2023. febr. 6. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
az a baj hogy ezek beteg perverz geccccik , most erre gerjednek hogy mindenkinek legyen szar
2023. febr. 6. 23:13
 8/10 anonim ***** válasza:
34%

Gondolom felcsúton nem 18 fokban gyúrják a focistákat.

Viszont az uszodákban, amelyik még nyitva van, olyan hideg a víz, hogy bele lehet fagyni.

2023. febr. 7. 01:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor fognak kinyitni, ha a világ urai megvették őket bagóért. Jól írták előttem, az orrunk előtt alakul az új világrend.
2023. febr. 7. 08:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem akarom növellni a "mert Magyarországon minden szar" tipusú hozzászólásokat, de ezek az energiaválság miatti az uszoda-, színház-, stb.-bezárások tényleg csak a kormánypropagandát szolgálják. Ha akarnák, simán nyitva lehetnének, ugyanis a dolgozóknak így is ki kell fizetni a bérüket, a karbantartást el kell végezni és mivel nulla a bevétel így a veszteség legalább annyi mintha az energiaárak különbözetét kicsengetnék. Azt nem tudom hogy Magyarországon kivül még hol zártak be uszodákat az energiaszámlákra hivatkozva, de itt ahol én lakom, ez fel sem merült (pedig nem egy Svájc ahol lakom).
2023. febr. 7. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!