Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ezek a provokatív Woke szarok...

Ezek a provokatív Woke szarok mint a tegnapi megynyitó például konkrétan kiknek szólnak ?

Figyelt kérdés
Normális hetero emberek gyűlölik,az értelmes meleg/leszbikus emberek meg szégyellik.

júl. 28. 19:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem tegnap volt a megnyitó :(
júl. 28. 19:31
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Mi az a woke szar?
júl. 28. 19:32
 3/17 anonim ***** válasza:
3%

[link]

:)

júl. 28. 19:38
 4/17 anonim ***** válasza:
23%

A liberális-balos keménymagnak szólnak. Ők szeretik az ilyen témákat.

Na meg lehet a jobbosokat provokálni vele.

júl. 28. 19:50
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
A wokeknak? Bár nem tudom mi az.
júl. 28. 19:50
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

Pontosan neked. Csak a jobberek foglalkoznak ilyen teljesen marginális, lényegtelen témákkal. Tudják, hogy a magadfajták hülyét kapnak ettől, és ezt baromira élvezik.

#4 A balosokat egyáltalán nem érdekli, a programjukban szó nincs ilyesmiről. Megújuló energiaforrások, inflációt követő kötelező fizetésemelések, árplafonok stb. Szociális kérdésekkel foglalkoznak, nem ekkora baromságokkal.

Kíváncsi vagyok, a jobberek meddig fognak még ezen problémázni.

júl. 28. 19:58
 7/17 anonim ***** válasza:
31%
Azt még megértem, hogy az átlagembert nem érdekli és nem tudja mi az a woke. Na de a politika kategóriában mi ez a nagy értetlenkedés állandóan?? A csapból is ez folyik már jó pár éve.
júl. 28. 20:02
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
#7 A jobboldali csapból, én mint átlagos ember nem találkoztam ilyesmivel, állandóan csak a fidesz miatt hallani róla. Itt van ez a megnyitó is, én nem is néztem, nem érdekel az egész, de szerencsére a fideszes kommentelők megint tájékoztattak vagy 20 különböző kérdés kiírásával. Ha ti nem lennétek, engem egy az egyben elkerülne ez az LMBTQ téma.
júl. 28. 20:12
 9/17 anonim ***** válasza:
16%
8. Egy jobboldali szerinted miért nem átlagos ember?
júl. 28. 20:13
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Én normális hetero vagyok, de nem gyűlölöm, csak simán nem érdekel.
júl. 28. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!