Ezek a provokatív Woke szarok mint a tegnapi megynyitó például konkrétan kiknek szólnak ?
Figyelt kérdés
Normális hetero emberek gyűlölik,az értelmes meleg/leszbikus emberek meg szégyellik.júl. 28. 19:30
4/17 anonim válasza:
A liberális-balos keménymagnak szólnak. Ők szeretik az ilyen témákat.
Na meg lehet a jobbosokat provokálni vele.
6/17 anonim válasza:
Pontosan neked. Csak a jobberek foglalkoznak ilyen teljesen marginális, lényegtelen témákkal. Tudják, hogy a magadfajták hülyét kapnak ettől, és ezt baromira élvezik.
#4 A balosokat egyáltalán nem érdekli, a programjukban szó nincs ilyesmiről. Megújuló energiaforrások, inflációt követő kötelező fizetésemelések, árplafonok stb. Szociális kérdésekkel foglalkoznak, nem ekkora baromságokkal.
Kíváncsi vagyok, a jobberek meddig fognak még ezen problémázni.
7/17 anonim válasza:
Azt még megértem, hogy az átlagembert nem érdekli és nem tudja mi az a woke. Na de a politika kategóriában mi ez a nagy értetlenkedés állandóan?? A csapból is ez folyik már jó pár éve.
8/17 anonim válasza:
#7 A jobboldali csapból, én mint átlagos ember nem találkoztam ilyesmivel, állandóan csak a fidesz miatt hallani róla. Itt van ez a megnyitó is, én nem is néztem, nem érdekel az egész, de szerencsére a fideszes kommentelők megint tájékoztattak vagy 20 különböző kérdés kiírásával. Ha ti nem lennétek, engem egy az egyben elkerülne ez az LMBTQ téma.
9/17 anonim válasza:
8. Egy jobboldali szerinted miért nem átlagos ember?
10/17 anonim válasza:
Én normális hetero vagyok, de nem gyűlölöm, csak simán nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!