Rákóczi Mátyás emberileg miért csinálta azt amit? Úgy értem hogy lehetett volna egy kedves miniszterelnök is aki a népnek jót tesz.
Figyelt kérdés
júl. 16. 06:16
1/9 anonim válasza:
Rákóczi Ferenc volt és fejedelem, illetve vezérlő fejedelem.
Mátyás Rákosi volt, pártfőitkári tisztséggel.
Eddig karó.
2/9 anonim válasza:
Az osszes nagykutya magát gazdagitja
Igy volt 4000 éve, igy van ma is
3/9 anonim válasza:
Kommunistaként nem lehetsz kedves. A kommunizmus előfeltétele a forradalom.
Ráadásul Sztálin volt közvetlenül előtte mint példakép.
4/9 A kérdező kommentje:
Kádár azért csinált egy puha diktatúrát oké hogy az elején ő is vérengzett örökké vitatéma hogy ő k emberségből vállalatta erre hogy kivégeztet 200 embert hogy a szovjetek ne 20 ezret végezzenek ki...
Ráadásul amikor megnyugodtak a szovjet kedélyek akkor egyre több halálra ítélnek kegyelmet adott..
júl. 16. 06:51
5/9 anonim válasza:
Lelki füleimmel hallom, hogy valahol az országban felsír egy történelemtanár...
7/9 anonim válasza:
Elárulok egy titkot: nem minden ember jó. Amúgy én pont Orbánnal kapcsolatban szoktam ezen gondolkozni. Ugyanennyi energiával akár jól is kormányozhatna, és akkor felőlem lophat bizonyos határig.
8/9 anonim válasza:
Csak az a baj hogy O1G mindent ellop amit lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!