Miért csak az idős emberek hiszik el ezeket?
Mert általában az a réteg a legtanulatlanabb, és a legvallásosabb.
Azt se tudja, hogy mi az a chip, de ha a pap prédikál valamit vasárnap, azt szóról szóra elhiszi.
Nem csak az idősek ilyenek, bár az tény, a sok nyugger azét tud kreálni...
De elmesélek egy sztorit:
Múltkor 2 faluval odébb mentünk pékségbe, mert az este 9-ig nyitva van, akkor még létszám-korlátozás volt az üzletekben. Mellettünk, leülős fagyizóban ültek kint 2 család, míg vártunk hosszú percekig, mást sem hallottam, hogy milyen buták az emberek, hogy nem képzeli a diákmunka-szövetkezet, hogy majd ezért nyit egy számlaszámot a fiának hogy arra utalják a pénzt, adják oda kézbe, meg hogy ennyi hülyeséget, ezért itt várnak az emberek, és még jól el is hiszik hogy van vírus, mikor egyértelmű hogy nincs, és még be is oltatják magukat, ő nem várna. Kvázi ez volt a lényeg, ezt hallgattuk ott páran, hogy hülye, aki elhiszi, hogy van vírus, aki oltakozik, meg érdemben mindenki IS hülye, bezzeg ők.
Tudni kell, ezt a nőt ismertem, mert Marketplace-n, nem szoktam pénzt kérni semmiért, ingyen teszek fel régi androidos telefont pl, stb stb, és ez a nő előszeretetettel lecsapott pár dolgora, és mivel útba esett, néha elvittem nekik. Néha akár ruhát, mert az is hiányos kellék náluk. Szakadt ház, autó nincs, szegényes életkörülmény, a szegénysoron. A férjével a közelben dolgoznak, a nő kasszás, a csóka gyári melós. Ezzel nincs baj, senkit nem nézek le. Csak én, még a saját környezetemből, ügyvédtől, orvostól, egyetemi tanártól, vagy csak a lakóhelyemen levő értelmiségi emberektől ilyet sosem hallottam. Azaz, nem csak az idősek ilyenek, a legalja, világ életében ostoba, és földönfutó, megmondó emberek mind ilyenek. Látni akárki arcán, mennyire értelmes, hogy él.
el lehetne gondolkodni, ki miért él úgy, ahogy (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!