Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Illetlenség oktatási intézmény...

Illetlenség oktatási intézménybe vagy közintézménybe bemenni, ha hirtelen támad a hasmenés?

Figyelt kérdés

A múltkor például bementem az egyetemi könyvtárba ezért.

Van oda öregdiákkártyám, mivel ott végeztem.

Hasmenésem lett és nem akartam bemenni egy kávézóba 1000 forintot fizetni egy cappuccinoért, hát bementem az egyetemi könyvtárba.

Olyan is volt,hogy kórházba mentem be, ott sem figyelte senki.

júl. 13. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az az illetlenség, ha összerottyantod magad. Nincs ezzel baj, még azzal se, hogy pisilni ugrasz be.
júl. 13. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a Corvinusra járok be, közelben dolgozom. Ha jövet vagy menet kell,akkor azért megyek be oda, mert tiszta és nem átjáróház.

Volt párom tanított ott,ő mondta,hogy megtehetem.

júl. 13. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha mosdóba kell mennem nyilvános helyen, akkor tökre nem érdekel hogy ki mit gondol, a számomra legmegfelelőbb megoldást választom. Fizikai képtelenség annyi nyilvános vécét építeni a városba hogy szükséghelyzetben mindenkinek pár perc sétára legyen egy.
júl. 13. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetemen még órákra is beülhetsz (csak előadásokra, mert azok nyilvánosak).

Én is be szoktam menni az orvosi rendelőbe könnyíteni magamon. Köszönök a várakozó betegeknek, aztán megyek is be a wc-re. Eddig még nem szóltak.

Közép/általános iskolák, óvodákba és bölcsődékbe viszont egyáltalán ne menj be.

Már egy gimnáziumnál is furán néznének, ha egy idegen felnőtt bentjárkál az intézményben.

júl. 13. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon kell, akkor nem gáz.
júl. 13. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!