HASMENÉSE VAN? AZ IS LEHET KORONAVÍRUS. Meddig süllyed még az index színvonala?
Írtak egy cikket indexen, amiben felsorolták a koronavírus lehetséges tüneteit és ezt a címet adták neki. Még olyan cikk is volt nemrég, hogy nem ismerjük a koronavírust, lehet ha mindenki meghal pár évre rá, aki elkapta.
Ez a szennyportál még meddig süllyed le a klikkekért?
Most ott vezetési válság van, be akarják őket darálni. Lehet, hogy ez már a legeslegújabb vezérigazgató koncepciója, hogy így járassák le magukat.
És sikeres is, hiszen te is (meg én is) úgy érezzük, hogy süllyed a színvonaluk és kevesebb a motivációnk, hogy olvassuk őket.
Leírtak egy tényt. Ez szerinted lesüllyedés? Mert valóban ha nem is gyakori, de van akinél gasztrointesztinális tünetekkel manifesztálódik ez a vírus.
Itt most te süllyedsz elég mélyre, hogy amiatt hisztizel, ami egy tény.
Nekem úgy tűnik, hogy te hazudsz, kérdező, miközben konkrét hazugsággal rágalmazol egy oldalt.
Mutasd már meg, kérlek, hogy hol írja az Index azt, amit te tulajdonítottál nekik, nevezetesen:
"lehet ha mindenki meghal pár évre rá, aki elkapta."
Persze előbb-utóbb mindenki meghal, de ennek nincs köze a vírushoz.
Itt konkrétan egy tényt közöltek, meg is adva a hivatkozást, nem az ujjukból szopták.
Esetleg be tudnád linkelni azt a cikket, amiről ködösen itt emlegettél? Nekem az a gyanúm, hogy te hazudsz, nem az Index.
5: "...az pedig egy teljesen általános fogás bármelyik híroldalon, hogy valami figyelemfelkeltő, meghökkentő formába öntve tárják az adott hírt az ember elé"
Általános fogás bármelyik BULVÁR híroldalon.
Igen, a Blikknél, Borsonline-nál nem csodálkozunk az ilyesmin. Ha az index ezt célozza meg, lelkük rajta, de akkor igenis színvonal-süllyedésről van szó, mert azért régebben nem bulvársajtónak számított.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!