A liberálisoknak miért baj, ha valaki az oroszoknak szurkol?
Nem csak a liberálisoknak baj.
Ennek a háborúnak csak Putyin halála után lehet vége, vagy atomháborúba torkollik. Ezt világosan jelezte Putyin azzal, hogy bevonta Kim-et.
"Az ukránoknak lehet drukkolni, de az oroszoknak már nem?"
Ez nem egy vagy-vagy szituáció, ne szalmabábozz. Oroszországnak azért ciki drukkolni, mert egyrészt ő az agresszor, másrészt pedig ő az, aki képtelen betartani egyezményeket, harmadrészt pedig van egy történelmi ízléstelensége annak, hogy pont azok drukkoljanak a háborús agresszor Oroszországnak, akik nemzeti érzelműnek vallják magukat, elfelejtve a tényt, hogy 2 forradalmunkat/szabadságharcunkat is az oroszok nyomtak el, tartottak minket diktatúrikus elnyomásban egészen 1 emberöltő ezelőttig és úgy általában egyedüli externális felelősei annak, hogy Magyarország a jóléti európának nem képezhette részét.
"El se fogadják mások véleményét, inkább megváltoztatnák azt, vagy elnyomják az ilyen hangokat!"
Hogy nyomják el? Úgy, hogy hülyének tartanak? Az nem elnyomás. Még ott van a tojáshéj a valagadon, ha azt hiszed a véleményed népszerűtlensége az elnyomás.
#6-nak:
1939 január 2.-án az amerikai Time magazin az 1938-as évre vonatkozólag, az ÉV EMBERÉNEK választotta Hitlert, címlapon hozva.
Van kérdés?
"harmadrészt pedig van egy történelmi ízléstelensége annak, hogy pont azok drukkoljanak a háborús agresszor Oroszországnak, akik nemzeti érzelműnek vallják magukat, elfelejtve a tényt, hogy 2 forradalmunkat/szabadságharcunkat is az oroszok nyomtak el, tartottak minket diktatúrikus elnyomásban egészen 1 emberöltő ezelőttig és úgy általában egyedüli externális felelősei annak, hogy Magyarország a jóléti európának nem képezhette részét."
Azok az ukránok voltak! Ők verték le az 56-os forradalmat.
"Liberális vagyok és azért vagyok liberális, mert nem akarom megmondani, hogy más, kinek, vagy, hogy szurkoljon, mindenki annyi agyonlőtt embernek örül, amennyinek akar. Én egynek sem."
Na látjátok, ilyen egy igazi liberális hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!