Mi a véleményed arról ,hogy Karácsony Gergő nyerte a Budapesti Polgármester választás?
Figyelt kérdés
jún. 11. 19:30
1/11 anonim válasza:
Nem csodálkozom, a többi Fideszes volt.
2/11 A kérdező kommentje:
Jav:Gergely
jún. 11. 19:31
3/11 anonim válasza:
Számomra döntetlen. Az a minimális eltérés nem oszt nem szoroz. Sajnos el kell fogadnunk, hogy a Budapest sem olyan már mint régen, előbb utóbb Fidesz kézre száll..
4/11 anonim válasza:
Karácsony nyerte meg a választást valóban, de nagyon minimális többlettel, ahogy a 3-as írta, ez döntetlen az én szememben is. Karácsony amúgy sem jó választás, pedig nem is lakom ott.
5/11 anonim válasza:
Nézzük úgy, hogy Karácsonyra az szavazott, aki rá akart szavazni, Vitézy szavazóinak fele meg azért szavazott rá, mert a Fidesz azt parancsolta...
6/11 A kérdező kommentje:
3-as
4-es
Én szememben ez baloldali győzelem :)
De figyelembe kell venni azt ,hogy ez a győzelem nem sokon múlott.
,,Sajnos el kell fogadnunk, hogy a Budapest sem olyan már mint régen, előbb utóbb Fidesz kézre száll.."
Ettől tartok én is ,hogy elveszítjük a soraink közül Budapestett.
jún. 11. 20:07
7/11 A kérdező kommentje:
5-es
Igen!
jún. 11. 20:08
9/11 anonim válasza:
Örülök neki.
Amekkora lejárató kampányt kapott,csoda,hogy nyerni tudott.
Szerencsére a budapestiek többségének van esze.
Remélem 5 év múlva is megveri akárki indul ellene.
Vitézy szakmailag nem lett volna rossz,de Fidesz támogatott volt.A nagy része pont ezért szavazott Karácsonyra.
10/11 anonim válasza:
Semmi különös. Nemzeti sporttá válhat, hogy a Gergely lakása elé fogja leparkolni mindenki a Buckaresti utakon szétrázott autóját, miután megjavíttatni sincs már pénze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!