Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az extrém külsőt nem lehetne...

Az extrém külsőt nem lehetne betiltani?

Figyelt kérdés
Vagyis régen, a múlt század elején, közepén sokkal normálisabban néztek ki az emberek, nem voltak tele tetoválással, piercing-gel, színes hajjal. Ezek nélkül nagyon jól lehet élni, egészségügyileg sem jók. Nem lehetne megszabni törvényileg, hogy a kulturált megjelenés az elvárt?

jún. 8. 19:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
Mint Észak-Koreában?
jún. 8. 19:25
 2/20 anonim ***** válasza:
97%

És szerinted hol lenne a határ ami már extrémnek számít ? Mert szerintem mindenkinél máshol van.

(Mondom ezt úgy, hogy egyetlen egy tetoválás meg piercingem meg semmi ilyesmi nincs rajtam. Sőt a tetoválás nagyon nem tetszik nekem)

jún. 8. 19:27
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

Ez elég polgári társadalom ellenesnek hangzik, pedig én is kicsit furának tartom a széttetovált, fültágítós, extrém színeshajú embereket.

Az meg, hogy egészségkárosító, ők legalább csak a saját egészségüket teszik ezzel tönkre, ha már valamit, a cigit tiltanám be előbb. De mindenkinek joga van úgy eljátszania az egészségét, ahogy akarja 🤷‍♀️

jún. 8. 19:37
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

És akinek már van, azzal mi lenne?

Csak mert pl a munkahelyemen van 2 forma is, akinek a fejük, nyakuk, arcuk is ki van tetoválva és az 1iknek még piercingekkel is tele van az arca.

jún. 8. 19:53
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Be lehetne, de miért lenne ez jó? Néha egyébként a vadabb külső egy vajszívet takar, ezt személyes tapasztalatból mondom. Azóta nincsenek előítéleteim velük kapcsolatban, előbb mindenkit megismerek, mielőtt véleményt formálnék.
jún. 8. 20:03
 6/20 anonim ***** válasza:
62%
Lol, szerintem pedig a hülyeséggel kellene valamit kezdeni mint amilyen a kérdés is. Tudod kérdező nem körülötted forog a világegyetem hanem inkább fordítva. Ha nem tetszik valaki senki sem kényszerít hogy nézd.
jún. 8. 20:11
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog hogy neked nem tetszik, de hogy sem neked sem a politikusoknak semmi köze nincsen hozzá az is biztos.
jún. 8. 20:16
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
Mi a f4szért nem mentek észak koreába ha azt akarjátok ami ott van?
jún. 8. 20:21
 9/20 anonim ***** válasza:
19%

8.

Nem azt akarjuk, hanem annak a nyugatiasabb típusát!

jún. 8. 21:21
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen be lehet tiltani. Nem áll semmiből a kormánynak összehozni egy törvényt és megszavazni. Tény, hogy előtte alkotmányt kéne módosítaniuk, de az se állna semmiből nekik. Illetve ami problémásabb, ki kéne lépniük az EU-ból, NATO-ból, és még sok más társulásból, illetve eléggé sok nemzetközileg aláírt dokumentumot kéne érvénytelenítetniük.

Politikailag megoldható lenne.

Régen is voltak törvények és akármennyire meglepő, ma is vannak. (pl a közszeméremsértésről szóló...stb.)

Az, hogy ez a népnek nem tetszene? Kit érdekelne... most legalább papíron demokrácia van és sajtószabadság. Akkor már papíron is diktatúra lenne.

Kedves kérdező, a gondolkodásoddal nagy bajok vannak. A diktatúra pedig "nyugati" verzióban nem létezik. Vagy az anarchia felé tendálna, vagy totalitárius véres diktatúra felé.

Éppenséggel meg sajnos léteznek a mai időkben is ilyen országok, ami inkább a probléma.

Be lehetne tiltani a hülyeséget, fogyatékosságot is, csupán halálbüntetés kéne rá. De akár be letne tiltani a kék szemet is, vagy a sötét bőrszínt.

Fizikailag egyiknek sincs akadálya. De, ha te boldogan élnél ilyen világban, észak-koreába bizony le lehet telepedni. Nem egyszerű eljárás, de megoldható. Nyugodtan vágj bele ;)

jún. 8. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!