Az extrém külsőt nem lehetne betiltani?
És szerinted hol lenne a határ ami már extrémnek számít ? Mert szerintem mindenkinél máshol van.
(Mondom ezt úgy, hogy egyetlen egy tetoválás meg piercingem meg semmi ilyesmi nincs rajtam. Sőt a tetoválás nagyon nem tetszik nekem)
Ez elég polgári társadalom ellenesnek hangzik, pedig én is kicsit furának tartom a széttetovált, fültágítós, extrém színeshajú embereket.
Az meg, hogy egészségkárosító, ők legalább csak a saját egészségüket teszik ezzel tönkre, ha már valamit, a cigit tiltanám be előbb. De mindenkinek joga van úgy eljátszania az egészségét, ahogy akarja 🤷♀️
És akinek már van, azzal mi lenne?
Csak mert pl a munkahelyemen van 2 forma is, akinek a fejük, nyakuk, arcuk is ki van tetoválva és az 1iknek még piercingekkel is tele van az arca.
8.
Nem azt akarjuk, hanem annak a nyugatiasabb típusát!
Tulajdonképpen be lehet tiltani. Nem áll semmiből a kormánynak összehozni egy törvényt és megszavazni. Tény, hogy előtte alkotmányt kéne módosítaniuk, de az se állna semmiből nekik. Illetve ami problémásabb, ki kéne lépniük az EU-ból, NATO-ból, és még sok más társulásból, illetve eléggé sok nemzetközileg aláírt dokumentumot kéne érvénytelenítetniük.
Politikailag megoldható lenne.
Régen is voltak törvények és akármennyire meglepő, ma is vannak. (pl a közszeméremsértésről szóló...stb.)
Az, hogy ez a népnek nem tetszene? Kit érdekelne... most legalább papíron demokrácia van és sajtószabadság. Akkor már papíron is diktatúra lenne.
Kedves kérdező, a gondolkodásoddal nagy bajok vannak. A diktatúra pedig "nyugati" verzióban nem létezik. Vagy az anarchia felé tendálna, vagy totalitárius véres diktatúra felé.
Éppenséggel meg sajnos léteznek a mai időkben is ilyen országok, ami inkább a probléma.
Be lehetne tiltani a hülyeséget, fogyatékosságot is, csupán halálbüntetés kéne rá. De akár be letne tiltani a kék szemet is, vagy a sötét bőrszínt.
Fizikailag egyiknek sincs akadálya. De, ha te boldogan élnél ilyen világban, észak-koreába bizony le lehet telepedni. Nem egyszerű eljárás, de megoldható. Nyugodtan vágj bele ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!