Támogatnátok az extrém kövér emberek erőszakos lefogyasztását?
Figyelt kérdés
Nem gondoltam konkrét eszközökre, de az elhízás mértékétől függő különadóktól akár kötelező kórházi kezelésig bezárólag szóba jöhet sok minden. Nem azokra gondolok akiken 10-20 kiló felesleg van, hanem akik mondjuk 80-100 kilóval nehezebbek mint az átlagember.máj. 29. 16:27
1/7 anonim válasza:
Meg kéne már hosszabítani azt a kva napközit...
2/7 anonim válasza:
Én se mondom meg neked, hogy bal vagy jobb kézzel mosd meg a fogad!
Ha zabálni akarok, akkor zabálni fogok! Megdolgoztam érte! 😂
3/7 anonim válasza:
Te támogatod a hülye kérdéseket feltevők különadókkal sújtását? :D
4/7 Senior Séf válasza:
Az extrém kövérek nem jókedvükben extrém kövérek. Bélrendszeri diszfunkció áll a háttérben.
5/7 anonim válasza:
Nem, de az ilyen "kérdéseket" beküldőknek szorítanék helyet valamelyik gumiszobában, - mert ott a helyük!
6/7 anonim válasza:
Erőszakos lefogyasztást semmiképp, viszont támogatnám őket abban, hogy könnyebben tudjanak segítséget kapni a problémáikra. Inkább kedvezményeket biztosítanék nekik (ingyenes dietetikai tanácsadást mondjuk).
7/7 anonim válasza:
Azt nem viszont azt igen hogy nekik drágább legyen a Tb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!