A magyarországi szocializmusnak melyik vívmányával értesz egyet és miért?
3-as
Egyetértek!
Épült egy szép utópisztikus világ ,amiből sajnos egy *** talicskát csináltak a hazaárulók!
De semmi baj ,mert lesz még a szocializmusnak reneszánsza!
Nekem a kedvenc vívmányom a termelőeszközök államosítása.
Ez azért ,mert az emberek között egyenlőséget teremtett.
És az ,hogy akkor a rendőrök még rendőrök voltak ,akik a nem normálisok agyát helyre tehették nagyon gyorsan.
Egyszóval az ,hogy akkor az emberek agya helyre volt téve!
Harmadik vívmány az ,hogy akkor vagy baloldali voltál vagy halott.
Ezt azért pártolom ,mert én szerintem a baloldal azon belül is a szocializmus a legemberségesebb.
Én azon nem tudok felülkerekedni, hogy 1989 óta lényegében folyamatos bizonytalanságban tengődöm, - miközben már lassan a rolót is lehúzom.
Ami volt, nem volt hibátlan, de tudtad, hogy mire (nem) számíthatsz!
Ma azon versenyeznek a befolyást egymás után megkaparintó szemétládák, hogy miként lehetne még jobban ellehetetleníteni azok életét, akik (még/már) nem menekültek el innen. Amikor elkezded látni az alagút végén a fényt, mindig előkerül az ügyeletes szemétláda, aki bebizonyítja, hogy igen, még mindig van lejjebb! És elegem van az embereket tömegesen hülyének néző szélhámosokból, - akiket manapság "politikus" jelzővel emelnek a halhatatlanság szintjére. Azzal is tele van a középső lábam, hogy képesek három névelő miatt időről-időre újra és újra átirkálni, átkeresztelni bármit csak azért, hogy "bekerüljön a történelembe" (vagy egy adott irományba) néhány - fizikálisan - dilis ember, mint megalkotó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!